Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek nem volt még, vagy csak igen igen ritkán van orgazmusotok, ennek ellenére miért szerettek szexelni?
Figyelt kérdés
Olyan nők válaszára vagyok kíváncsi, akiknek nem volt még vagy csak nagyon ritkán van orgazmusuk, hogy ennek hiányában miért szerettek szexelni.2017. aug. 31. 23:02
1/12 A kérdező kommentje:
* HÜVELYI orgazmusra gondoltam a kérdésben természetesen. Csikló orgazmust könnyű elérni :)
2017. aug. 31. 23:04
2/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem volt még szex során. Ennek ellenére jó volt érezni őt magamban,csókolózni közben, átadni magunkat a nyers szenvedélynek és szerelemnek :D
3/12 anonim válasza:
Pasival nekem sem volt még orgazmusom es nem szeretek szexelni,nem élvezem
4/12 anonim válasza:
Férfi létemre beleszólok.
A szerelmes nő önzetlen: akkor is keresi a párja kedvét, ha ő maga nem is él át orgazmust. A női szexualitásban az érintésnek nagy szerepe van, az összesimulás is nagyon kellemes. Az okos, intelligens szexusú nő segít magának - és ezzel a párjának is, ha nem tud másként elmenni: megsímogatja magát. És persze az okos férfi is kitanulja a trükköt.
5/12 anonim válasza:
nekünk nőnek az egész szex élvezet nem csak az orgazmus, ritkán élvezek el de imádom az összes aktust
6/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó előtti válaszolóval.
Nagyon jó összebújni ruha nélkül, érezni a másik bőrét és illatát, és nálunk amúgy sem követelmény az orgazmus. Legtöbbünknél legalábbis.
7/12 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt szex közben, ennek ellenére, nagyon élvezem meg kívánom, annyira jó érezni, hogy bennem van valaki és összesimul a testünk. Még így is sokkal kielégítőbb mint egy gyors maszti orgazmussal.
8/12 anonim válasza:
Hátha egyszer az az idióta ki tud elégíteni...
9/12 anonim válasza:
Sajnos a pasik nagy része türelmetlen és talán önző is.
10/12 anonim válasza:
Szerelemből vagyok vele, és szimplán jó érzés, érezni a vágyakat, a szerelmet, a szenvedèlyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!