Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akiknek nem volt még,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek nem volt még, vagy csak igen igen ritkán van orgazmusotok, ennek ellenére miért szerettek szexelni?

Figyelt kérdés
Olyan nők válaszára vagyok kíváncsi, akiknek nem volt még vagy csak nagyon ritkán van orgazmusuk, hogy ennek hiányában miért szerettek szexelni.

2017. aug. 31. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sok év után bukkantam erre a kérdésre. Mennyi nő van, aki még nem jutott a csúcsra! Meglep, hogy mennyi a bunkó férfi! Elbújnék szégyenemben, ha nem próbálkoznék addig, amíg nem juttatom el a csúcsra a partneremet, ha a farkam nem bírja addig, akkor kézzel, szájjal, segédeszközökkel. A legszebb egy nő akkor, amikor a karjaidban a kéjtől elalélva szinte öntudatlanul remeg a partnernőd. Hogy ezt kihagyjam? Enélkül nem igazi a szex! Ez fontosabb, mint a saját élvezetem. (Bár a igen ritka, hogy a látványtól ne süljek el.
2021. júl. 26. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:

#11, kár, hogy nem a kérdésre válaszoltál.

Amúgy jót írsz, remélem, így is van nálatok. Ne lepődj meg, a GyK-ra azok írnak, akiknél valami nem stimmel, nem reprezentatív itt a sokaság. Valójában a legtöbb nő kielégül a szexnél. Legfeljebb nem minden pasival, de hát ezt hívjuk párválasztásnak.

A kérdéshez: amíg egy nő nem tapasztalja meg az orgazmust, könnyen teljesnek fogadja el a szeretett férfivel a a behatolás amúgy kellemes érzését.

2021. júl. 27. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!