Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van arra esélyem hogy a feleségem olyan dolgokat is kipróbál majd a szeretőjével amit velem sosem tett vagy ritkán ?
Ez nagyban függ a pasitól. Egy domináns férfi aki ráadásul tetszik az asszonynak sokkal többet elérhet nála mint a férj. Ha viszont "gyengébb" pasit fogtok ki akkor nem biztos, hogy rá tudja venni.
3 évig dugtam egy férjes nőt. Saját elmondása szerint soha az életben nem szopott le férfit úgy, hogy beleélvezzen a szájába. Persze farok volt a szájában sokszor de sosem végig. Tudtam róla ezt még mielőtt mi kezdtünk mert melóban sokat beszéltünk ezekről is. Aztán elkezdtem vele flörtölni, és rögtön azzal kezdtem, hogy az enyémet le fogja nyelni. Annyira ráizgult, hogy az első randin leszopott és nyelte.. azóta kb ezerszer. Viszont .. állítólag a férjének azóta sem tette meg. Viszont azt is mondja, hogy másnak igenis lenyelné, ha úgy adódna.
Van férjem és van szeretőm.
A férjem egy kifejezetten jó pasi, olyan "díszpéldány".
A férjemmel a szex: heti egy, max. két alkalommal gyakorolja a "tulajdonosi jogait": szétteszem, ő "beveri", megmarkolássza a melleimet, a fenekemet, lök intenzíven vagy 10-et, felüvölt, hogy "elmenetem", telenyom, lefordul és horkol.
A szeretőm nem egy Adonisz. De iszonyú jó humora van, nagyon határozott, és "perverz" a végtelenségig. Mellette érzem igazi nőnek magam. Minden aktus egy varázslat, változatos, fantáziadús, és maximálisan kielégítő.
A férjem soha nem kér tőlem semmit azonkívül, hogy rakjam szét a lábamat.
A szeretőm feladatokat ad, kihívások elé állít...
Már nem tudna olyat kérni szexuálisan amit ne tennék meg, mert tapasztalatból tudom, hogy hatalmas orgazmus lesz a vége.
Kielégülni már csak a szeretőmmel tudok - de vele nagyon.
Nehéz megállni hogy ne legyek eszementül szerelmes belé, de eddig sikerült.
(azt hiszem)
A kérdésre válaszolva: sokkal többet, szinte mindent kocc nélkül megteszek a szeretőmnek.
Lehet, hogy a férjemnek is megtenném ha kérné. De nem kéri.
Így aztán marad a szerető, és vele a varázslat.
15 - szerintem nem tud róla, mert nem hisztizik.
De titkon nem bánnám ha megtudná, mert legalább észbe kapna: nem a tulajdona vagyok, és amit ő szex terén művel az nem több mint amit a bakkecskék párzás címén művelnek...
Ha hasonló fantáziával és "perverzióval" közelítene mint a szeretőm, akkor nem mennék félre, mert különben emberileg semmi bajom nincs vele.
Nehogy valamelyik nagyonokos kioktasson, hogy beszéljek vele, mert ezen már évekkel ezelőtt túlestünk.
Domináns férfi vagyok, eddig nagyon kevés tabut hagytam meg ;)
Sosem volt erőszak, s mindig élvezték.
45/F
Az extrém hogy a szájába élvezik? A párom mindig így megy el és le is nyelem.
Én őszintén durvábbra számítottam a kérdés alatt. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!