Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok szexet mostanában, ha már nem is érzem hogy kellene nekem, több mint 1 éve nem volt szex? Ritkán álmodok alapból ilyet, de mostanában több ilyen volt 20/L
Figyelt kérdés
És egyébként teljesen jól bírom nélküle, nem masztizok
Nem hiányzik a szex
2023. júl. 23. 22:03
3/18 anonim válasza:
nem hiányzik a szex. Tudatalattidnak mégis
4/18 anonim válasza:
Én se nagyon kívánom mostanában, de egyelőre még nem is álmodok vele. Szerintem attól, hogy elfojtod magadban(?) még a tested jelez, hogy mi lenne szerinte a jó neked.
5/18 A kérdező kommentje:
#2 miért gondolod hogy aszex lennék?
amúgy szeretem a szexet és vágyom is rá ha sűrűn van, csak hát alapból csak 2 hetente volt 1 nap
2023. júl. 23. 22:48
7/18 A kérdező kommentje:
tessék?
2023. júl. 23. 22:52
8/18 anonim válasza:
Kérdező, 1 éve nem reszeltek meg jó alaposan, más már ilyenkor a falat kaparja, te meg magadhoz sem nyúlsz. Elég magáért beszélő a dolog, hogy vagy asszex vagy, vagy valami más gond van veled.
Meg mi az, hogy alapból csak 2 hetente 1 volt? És erről ki tehet?
9/18 A kérdező kommentje:
Szüleim miatt, mert így lehetett jól megoldani (még velük és míg suliba járok addig velük leszek)
2023. júl. 23. 23:08
10/18 A kérdező kommentje:
Ja és vallásos vagyok
Én nem tekintem bűnnek ezt, de szüleim igen
2023. júl. 24. 01:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!