Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ritkán van hátrahúzogatva a bőr a makkról az okozhat fityma szűkületet?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 22:50
2/7 anonim válasza:
Az büdöset okozhat. Túrós lesz a farkad, ha nem mosod a makkodat rendszeresen. Hány éves vagy faszikám?
3/7 anonim válasza:
Az azt jelenti hogy nem igazán mosod. Mivel minden nap, fürdésnél hátra kéne húzni teljesen és jól megmosni a makkot meg alatta az árkot körbe. Ha nem így csinálod, be fog túrósodni, büdös lesz, begyullad előbb utóbb mint állat és minél jobban begyullad, annál nehezebben fog hátramenni a bőr, később kialakul a fitymaszűkület. Az pedig elég kellemetlen. Nekem 7 éves koromban ezért metélték körbe.
7/7 anonim válasza:
Több,mint 10évig nem volt hátrahúzogatva,ma már metélt vagyok.
Azért nem volt hátrahúzogatva,mert folyamatosan hátrahúzva tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!