Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szoktátok hátrahúzva tartani a fitymátokat?
Én egy nem értettem soha.
Visszacsúszik, meg nem is kényelmes.
Így tartottam én is sokáig, sokkal tisztább, praktikusabb szerintem. Utána úgy döntöttem hogy megszüntetek rajta minden felesleges bőrt és elmentem teljes körülmetélésre levetetni a kapucnit meg a féket. Már a hátrahúzva tartáskor is sokkal jobb volt, metélés után meg még inkább. Nagyon jó érzés a szabadon levő makk szerintem
23F
Nekem félig van metélve. Cukorbetegség miatt a végén beszűkült, ez miatt műtötték meg. Alaphelyzetben rajta van a makkon a fityma, kicsit látszik ki a vége a makknak. Hátra húzva visszamegy, nem marad felhúzva. Merevedésnél pedig hátra húzódik.
Amennyire érv lehet, hogy a teljesen metél farok estében a makk a folyamatos dörzsölődéstől érzéketlenebbé válik, így szexnél tovább bírja, legalább ugyanennyire érv lehet, hogy a fitymával borított makk érzékenyebb, jobban érezhető, élvezhető vele a szex.
Számomra kellemetlen érzés, ha a ruhaszövet dörzsöli a fityma nélküli makkomat. Így, amikor megkérdezte az orvos, teljesen vagy részben metélje, akkor utóbbit választottam. Elégedett vagyok vele! Jól funkcionál, a szexet pedig élvezem, nincs korai magömlésem, soha nem is volt ilyen problémám, viszont jól érzem az eseményeket. Én nem szeretném, ha érzéketlenebbé válna a makkom! (Akinek ilyen problémája van, a korai magömlés javarészt az agyban dől el, ezen nemigen segít a metélés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!