Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket körül metéltek, azok hogy maszturbalnak?
Figyelt kérdés
Ha nincs ott a bőr, amit lehet hátra húzni…2023. szept. 23. 16:52
2/14 A kérdező kommentje:
Jó de akkor csak a penisz felületet simogatják?
2023. szept. 23. 17:04
3/14 anonim válasza:
A makk felületét,ill.a szárat is lehet.
4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ!
Akik körül vannak metelve, le tudnátok írni, nálatok ez hogy zajlik?
2023. szept. 23. 17:30
5/14 anonim válasza:
A szárát? Lol... Műpin@t huzgálhatnak a f@szukon. Ha az enyémen nem lenne bűr én azt csinálnám.
6/14 anonim válasza:
Jó el vagytok tévedve, a metélés nem azt jelenti, hogy tövig lenyúzzák az összes bőrt, csak a végéből vágnak le. Ugyanúgy tudod fel le húzogatni, higgyétek el, nem rég csináltam :)
7/14 anonim válasza:
Amióta engem körülmetéltek nem maszturbáltam.
A műtét után hónapokig amúgy sem lehetett és leszoktam róla.
Energikusabbnak érzem magam azóta, úgyhogy megfogadtam hogy többet nem verem ki.
8/14 anonim válasza:
Többféleképpen lehet izgatni magad, ha körülmetélnek. Annyi bőr marad, hogy azt lehessen a makk alatt, vagy akár a makkra részlegesen ráhúzva fel-le húzogatni a hímvesszőn, ez esetben síkosító sem kell. Másik módszer hogy síkosítóval magát a makkot dörzsölöd, ez szárazon kellemetlen, de síkosítóval nagyon intenzív érzés. Aztán lehet mindenféle eszközöket is használni, vibrátortól a Fleshlightig. Szinte csak a fantáziád szab határokat.
9/14 anonim válasza:
Metélt vagyok, teljesen jól masztizok akár csak nyállal is, műtét után csak kis ideig használtam testápolót és az sokat használt is a bőrnek.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!