Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megjegyzitek a volt partnereiteknél ha valaki körül volt metélve? A körülmetélt vagy a körülmetéletlen péniszt preferáljátok?
Nem feltételezek semmit.
A párom metélt és számomra sokkal jobb.
Összesen 2 emberrel voltam aki körül volt metélve az elmúlt 10 évben
Az egyik egy szex partner
A másik az exem
Fityma szűkület miatt volt nekik
Egyébként ha tiszta mind1 hogy metélt vagy bőrös
De egészségügyi szempontból azt mondják h a metélt a jobb
Olvass utanna .
29N
Magyarországon, ahol a pasik döntő többségének nincs körülmetélve és így a lányok vagy egyáltalán nem, vagy viszonylag ritkán találkoznak km.pénisszel, szerintem a többség a nem körülmetélt péniszt fogja/tudja preferálni.
Ennek ellenére vannak nők, akiknek meg kifejezetten tetszik az állandóan szabadon lévő makk látványa, szexinek, esztétikusnak találják. Valaki szerint vizuálisan is férfiasabb így a pénisz. Tőlem még előbb-utóbb minden nő megkérdezte eddig, hogy miért van körülmetélve a farkam.
Aztán vannak nők, akiknek már volt is dolga ilyennel, ők már nem csinálnak nagy ügyet belőle.
Aki nem cserélgeti úgy a pasikat, mint a zokniját, valószínűleg pár év múlva is emlékezni tud rá hogy anno xy pasijának metélt volt.
Ezt a kérdést olyan országokban érdekesebb volna feltenni, ahol jóval vegyesebben vannak ilyen meg olyan péniszű férfiak is. Pl. USA
Higiénia: a naponta normálisan tisztálkodóknál semmi gond. De előfordulhatnak bizonyos élethelyzetek, amikor nincs mód fürdeni és a nem metélt ilyenkor bizony bepállik hogy úgy mondjam, míg a fityma nélküli folyamatosan szellőzik, szagtalan tud maradni, nem túrósodik. Sok hivatásos katona pl.ezért kéri önként a körülmetélését.
Szex: ez szerintem abszolút a partnerektől függ, általánosítani nem lehet. Van csaj akinek a bőrös tetszik jobban, van akinek a kopasz makk. Nem hiszem hogy ezen múlik, melyik pasi meddig bírja az ágyban és milyen jó kan. Lehet valaki jó is meg rossz is, mindegy hogy fitymás vagy sem!
43f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!