Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Körülmetélt vagy körülmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Körülmetélt vagy körülmetéletlen fütyit akartok? Indokoljátok is meg!

Figyelt kérdés
Kort is írjatok, kérlek.

2018. jan. 1. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Körülmetéletlent, de nem fontos tényező.

Kellemesebb hozzáérni, és látványra is jobban tetszik. Plusz nem kell sok extra síkosítás hozzá.

2018. jan. 1. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy kellemes hozzáérni?
2018. jan. 1. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Sose futottam össze körülmetélttel.Szóval nincs viszonyítási alapom.
2018. jan. 1. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Nekem aztán mindegy, csak ne legyen büdös, meg a gazdája vonzó legyen.
2018. jan. 1. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
Körülmetélttel nem találkoztam még, de nem csinálnék ebből ügyet. Én nem vagyok az, aki ezt nézegeti, nem attól lesz nekem jó, ha nézegetem, hanem ha érzem, hogy őszinte legyek. Ez a kérdés annyira releváns, mint amit a nők lenyomnak hamburger-saláta fronton. Lesz egy-két tuskó, akinél kizáró ok egyik vagy másik, a többinek csak az a fontos, hogy legyen (és ne más legyen helyette).
2018. jan. 1. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

A fityma lágy, puha, bőr, olyan selymes/bársonyos. Sokkal könnyebben csúszik vele az ember keze a makknál. Körülmetélt faroknál magát a húst fogod, nem olyan lágy az egész. De komolyan ez kb az 5000. Helyen van egy fontossági sorrendben, szinte lényegtelen.

Semmi kedvem privát beszélgetni erről, és nem, ez egy férfinél sem számít számmottevő előnynek(vagy hátránynak)

2018. jan. 1. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!