Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ki hogy szokott élvezni illetve elélvezni ? Halkan , hangosan, stb.. ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 18:17
3/13 anonim válasza:
Halkan. Csendesebb típus vagyok.
6/13 anonim válasza:
A 69%-os lepontozónak sose volt orgazmusa :D
8/13 anonim válasza:
Aktussal hangosabb, masztinál halkabb vagyok.
28
9/13 anonim válasza:
Alapból sem vagyok hangos, nem sikítozom szex közben. Adok hangot, ami természetesen jön. De konkrétan élvezéskor szinte teljesen csendben vagyok, inkább csak kapkodom a levegőt, meg remegek.
10/13 anonim válasza:
Ténylegesen hangos nem szokott lenni, egyébként attól függ mi történik, amikor elélvez. Többnyire nyögdécsel, ha olyan helyen vagyunk, hogy nyugodtan adhat ki hangot. Ha dugom, meg segédeszközt is használok közben a csiklóján/ujjal izgatom a csiklóját, akkor hangosabb. Ha valami próbafülkében ujjazom, akkor harapdálja az ajkait, próbálja visszafogni magát, nyöszörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!