Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, általában hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, általában hogyan sikerül állandó partnereteknek elélveznie?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 17:23
A kérdező szavazást indított:
Gyorstüzelő pár perc és neki lőttek.
Ha elélvezne túl hamar, mindig leállunk így vissza tudja tartani egy ideig kb. 8-10 perc.
Nincs gondunk a gyors vagy túl késői elélvezéssel.
Partnerem akkor élvez el és úgy, amikor és ahogy lényegében akar, vagy ha rám bízza, amikor én elélveztetem.
Néha kicsit nehezen megy elélveznie, kicsit hosszan, vagy csak bizonyos pózokban sikerül.
Általában nagyon sok munkával későn sikerül elélveznie, van hogy nem sikerül.
23 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
3.
2023. márc. 2. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
4.
2023. márc. 2. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
5.
2023. márc. 3. 06:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Van amikor már gondolom magamban, hogy mikor megy már el, mert elfáradtam aztán kiderült hogy nem volt benne biztos hogy én elélveztem e (igen) mert nem látványos :D. Igazából eddig csak úgy ment el hogy ő volt fölöttem valahogy, jobban belegondolva.
2023. márc. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!