Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Van még olyan nő aki ilyen furcsán tud elélvezni?
Az új barátnőm csikló orgazmusos, kézi csikló izgatással tud elélvezni, de a furcsaság, hogy csak bugyin keresztül lehet izgatni, és azt is úgy, hogy úgy mond nem lehet "kikeresni" a csiklóját csak a környékét kell izgatni.
Van még így más hölgy is?
A bugyin keresztüli izgatás számomra is az egyik leginkább felizgató élmény, de nálam ez azért nem kizárólagos.
23L
Persze.
Két oka lehet.
Lehet, hogy mindig így csinálta magának, és ezt szokta meg.
Vagy pedig annyira érzékeny a csiklója, hogy ha direktben érnél hozzá, az nem izgalmas, hanem fájdalmas volna neki...
En fertozésveszely ellen is jo a fehérnemű.
Védelem.
Valószínűleg túl érzékeny a csiklója, én pl. azt nem tudnám elviselni, ha az előbőrt felhúzzák róla, s úgy izgatják, mert áramütésszerűen fájdalmas.
Igazából megoldható így is, szex előtt èlveztesd el a barátnődet ilyen módon vagy csak előjátékozzatok, szexeljetek és a végén kapja fel a bugyit, s jöhet az ő orgazmusa is. Kis rugalmassággal megoldható.
Köszi, igen, majd kialakul a "program", jelenleg úgy csináljuk, hogy bugyit csak félre húzom és kinyalom (ezt szereti így is, és imádja, ha a popó lyukat, gátat nyalom), majd kicsit megdugom félre húzott bugyival, majd jön az Ő orgazmusa bugyin keresztüli kézi csikló izgatással.
Utána bugyit le és jön az én élvezetem, de akkor én dugom sok pózban, közte szop, majd a végén újra szopás, nyelés az én orgazmusomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!