Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, Ti mennyi idő alatt tudtok elélvezni kézi csikló izgatással (akár a saját akár a párotok kezétől) ?
Ha csak kézi csiklo izgatás van akkor csak akkor tudok elelvezni ha magamnak csinálom ágyban kicsit felulve csinálni, 10-20 perc mire elmegyek, a 20 perc már akkor van ha én akarom tovább húzni
22n
Kézzel csak magamnak 10-15 perc
Ha nyal a pasi akkor és jól csinálja akkor 5-10 perc
Ha nagyon be vagyok indulva, magamnak 2 perc (háton fekve főként). Ha csak unalomból, akkor fantáziálok hozzá vagy egyéb módon is izgatom magam, néha hasra fordulok. Magamnak elég könnyű összességében. Szárazon szeretem, pl bugyiban hogy felszívja a nedvességet.
Párommal teljesen más, vele inkább nedvesen s nehezebben megyek el, de ha vele megyek el, akkor nem tudok sokszor.
Magamnak akár 4-5 orgazmus jön 10 percen belül. Eléggé rá vagyok szokva sajnos a kezemre már kiskorom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!