Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok a párommal, és el is tudok menni csikló izgatással. De nem élvezem annyira a sexet. A barátnőm szerint nem vagyok szerelmes a páromba. Ez lehet a baj. Mennyi az igazság ebből?
Be is nedvesedem, méghozzá nagyon és sikerül is elérnem a csúcsot..de mintha valami hiányozna.
Ha napokig nem sexelünk is elvagyok nélküle.
Velem lehet a baj?
Ha szerelmes vagy a páodba, ha nem a szexnek akkor is jónak kellene lennie.
Sztem nálad nem olyan intenziv a hüvelyi orgazmus mint a csiklói. Ezért érzed úgy, mintha vmi hiányozna.
L
Ha napokig elvagy szex nélkül, akkor miért izgat ennyire ez hogy itt kérdezz?
A libidó nem mindenkinek ugyanakkora.
Van akinek elég egy hónapban egyszer van aki napi háromszor kívánja.
A szerelemnek ehhez semmi köze!
33/F
Érdekes, hogy azt mindenki tudja, hogy a lelki zavarok testi bajokat, betegséget okoznak, de a fordítottját nem értik. A szex tipikusan ilyen, a lelki problémák testi formában jelentkeznek. Majdnem minden fiú tapasztalta már, hogy az idegesség, félelem megakadályozza a merevedést, ami pedig nyugodt körülmények között tökéletes. A női szexualitásra ez fokozottan igaz, kis lelki hiányosság is gátolja a jó működést. A legrosszabb benne az, hogy egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy mi az, ami az orgazmus útjában áll, annak számára sem, aki szenved tőle.
Veled lehet a baj, kérdező, de azt nem tudjuk, hogy ki okozza azt a bajt, legvalószínűbb, hogy nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!