Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Emlékeztek még arra az alkalomra amikor legelőször láttatok szem és testközelből péniszt elélvezni?
Nem találtátok furcsának?,érdekesnek?
Pl:amikor kézzel kivertétek?
Nem volt benne semmi extra kicsit vicces volt
Tálán picit meglepett hogy bumm spriccelt és h milyen meleg és ilyen nyílós zselés takony állaga volt... De nem volt az a hűha Úr Isten érzésem tőle...
4es semmi negatív élmény nem volt benne
De nem volt olyan hogy hű megfogtam az Isten lábát akarom mondani fszát. Csak ti pasik vagytok ennyire besózva,hogy Jaj Úr Isten Nő nő nő juhú kint vannak a cicik uhhh komám le vette a bugyiját ahhhw uhhh mindjárt eldurranok jájj istenem csak addig ne amíg megnem érintettem...oh ne oh ne bumm ...
Komolyan mondom sirok enyhe szánalmat is érzek. De nem Ítélkezek .
Valahogy engem a látvány nem igazán mozgatott meg
De az érintés vagy az h amit csinálok már annál inkább
De nem folytam ki a bugyimból azért mert megláttam egy meztelen pasit vagy megfogtam ..
Ez nekem totál semleges volt nem ütötte meg az ingerküszöbőm. Na se az amikor egy pasi feltalálja magát az ott van a szeren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!