Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg ennyire nem jön be a szőke haj és kék szem kombináció?
A többségnek inkább nem, ahogy beszélgetek nőkkel!
Meg a vörös se nagyon!
Szerintem a barna szemű sötétebb hajú pasiknak nagyobb sikerük van úgy általában.. :D
Mondjuk nekem eddig minden csaj azzal bókolt, hogy milyen szép a szemem.. bár, mással nem nagyon tudna :D:DD
Nekem nem . A kél szem eleve taszít
De ami nagyon rossz kombó az a fehér szeplős bőr.,vörös haj és világító kék szemek. Esküszöm olyan férfit én még nem láttam akinek valaha jól állt volna a vörös haj..
A szőke kél szem még kisgyereknek aranyos szoktunk is mosolyogni,hogy kis szőke herceg a lányok megfognak bolondulni. Mert ugye a drága Disney azt a sztereotípiát állította fel hogy a jó képű szőke hajú kék szemű herceg fehér lovon az igazi és minden lány odáig van érte .
De ez a váló életben nem igaz. Egy Sötétbarna, fekete haj sokkal vonzóbb mint a szőke és talán a sötét hajhoz még egy mélyebb kék szem hatát eset. És elfogadható.
Legalábbis nekem.
26N
Aki a latinosabb típust (sötétbarna haj, sötétebb bőrszín) kedveli annak valószínűleg nem jön be. Kinek a pap, kinek a papné, lesz akinek tetszik, másnak meg nem.
Egyébként a szem-haj színnél sokkal fontosabb az egyéniség, a kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!