Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nem jön be a lányoknak a szőke haj, kék szem kombináció?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 15:39
1/13 anonim válasza:
Nem igazán. A barna haj és kék szem kombináció a nyerő.
2/13 anonim válasza:
Nekem barna hajam van, de nem is kék, vagy barna szemem (:
3/13 anonim válasza:
Nekem sose jött be, inkább a barnák tetszettek.
4/13 anonim válasza:
Furcsa, mert én pont barna hajú-szemű vagyok, de nagyon tetszenek a szőke hajú, világos szemű pasik, azonban én is észrevettem már, hogy a többségnek az olaszos férfiak tetszenek.
5/13 anonim válasza:
igen, az olaszosak nekem is jobban bejönnek :) a fekete haj, zöld szem abszolút nyerő :D de ha van egy srác, akibe szerelmes vagyok, akkor nem számít, hogy milyen színű a szeme vagy a haja. A kisugárzása a fontos :)
6/13 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen a haja vagy a szeme.
Ettől ne érezd magad kevesebbnek! :)
Akinek nem tetszik k*pja be! ;)
7/13 anonim válasza:
Nekem mindig is bejöttek, bár a zöld szem is nagyon tetszik szőke/szőkésbarna hajjal.
Ennek ellenére volt barna hajú barátom is, szóval nem csak ez számít.
8/13 anonim válasza:
Nem a haj vagy szemszín fogja nálam eldönteni hogy tetszik egy srác, vagy sem :)
9/13 anonim válasza:
Jobban szeretem a sotethaju es sotet szemu fiukat.
Persze ez nem azt jelenti hogy a tobbiek kizarva, hanem hogy a sotethaju es sotet szemu fiuk elsobbseget elveznek.
10/13 anonim válasza:
Nem csak ezen múlik nyilván, de imádom a szőke kék szemű fiúkat! :) De alapvetően bármilyen hajszínhez a kék szem tetszik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!