Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kimennétek Dubaiba 2 millió ft/éjszaká-ért, ha tudnátok, hogy teljes a diszkréció?
Figyelt kérdés
18-40 év közötti nők válaszát várom. Korodat is írd le.
Mit vállalnál ennyi pénzért?
2023. nov. 2. 09:31
21/34 anonim válasza:
16 kérdező túl sokat kérsz
Még a banki kamat sincs annyi
22/34 anonim válasza:
16 kérdező mindenesetre rá írtam a 14esre mert nem vagyok kamu és komolyan kérdeztem
23/34 A kérdező kommentje:
22-es csak nyugodtan. Èn csak vicceltem, örülnèk ha megköttetne az üzlet ès mind a kèt fèl jòl jàrna.
2023. nov. 2. 11:59
24/34 anonim válasza:
Nem Lesz biznisz mert az extra molett nők nem eseteim
25/34 A kérdező kommentje:
19#-es 2 milliò/nap hol tudnàl ennyi pènzt össze szedni?
Tegyük fel ,hogy ki mèsz minden hònapban 2 napra ahol rommà kùrnak, de utàna van egy hònapod regeneràlòdni. Az 4milliò ft/hò ès 48milliò ft/ èv.
Ebből vehetnèl egy budapesti lakàst hitel nèlkül amit ki tudsz adni vagy ott tudsz èlni, ha nincs lakàsod. Ha ez nem alapoznà meg az èletedet akkor mi??
Gondolod, hogy van olyan fèrfi a földön aki 10 millit fizetne neked / nap?
Ezt te sem gondolhatod komolyan ennyire nem nèzhetsz ki jòl ès nem lehetsz jò az àgyban.
2023. nov. 2. 12:06
26/34 A kérdező kommentje:
24-es sajnàlom. Hàtha lesz mèg màs jeLentkező.
2023. nov. 2. 12:06
28/34 A kérdező kommentje:
27#-es értem, de nem is fizetnének neked ennyit.
2023. nov. 2. 13:59
30/34 anonim válasza:
Én ennyit nem adnék, de 100e/éjszakáért magamhoz költöztetnék valakit egy hétre. Viszont hiába sok az érdeklődő, mindenki lemondja a végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!