Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kimennétek Dubaiba 2 millió ft/éjszaká-ért, ha tudnátok, hogy teljes a diszkréció?
18-40 év közötti nők válaszát várom. Korodat is írd le.
Mit vállalnál ennyi pénzért?
Szégyen nem szégyen ennyi pénzért igen. Sajnos most olyan élethelyzetben vagyok, hogy kell a pénz. Alapjáraton nem tennék ilyet.
Mit vállalnék be? Az a legnagyobb bajom, hogy swingerbe is óckódok a többes gondolatától és attól is, hogy mennyien dugnak meg egy este alatt.
Mert ha "csak" 3an megéri. Ha 53an akkor annyira nem....
Anál, orál, BSDM jöhetne.
Meg ha. Nem repedés szék vaginától segglyukig mert ott eléggé szadisták
N29
Ja amúgy bdsm oral bukke le is vizelhetnek
Prosztata masszázst is csinálok lingam masszázs
Előző voltam
Ui. Viszont az elsőnek is igaza van
Nem mind1 hogy 1 nap 53an vagy csak 3an
Csatlakozom az elsőhöz.
Nekem anál az nem.
21
1 nap maximum 4 pasi mehet àt rajtatok.
1 nő 1 pasi
1 nő 2 pasi
1 nő 3 pasi
1 nő 4 pasi
2 nő 2 pasi
2 nő 3 pasi
2 nő 4 pasi
2 nő 5 pasi
2 nő 1 pasi
Hát szerintem 2 milla / éjszaka tarifával egy 3-4 napos kiruccanást (azaz 6-8 millió!) elég sokan bevállalnának. Persze az apróbetűsök... ne legyen sérülés, gusztustalan stb. stb.
Az más kérdés, hogy ennyit NEM szoktak fizetni, ez csak városi legenda. A valóságban a dubajozó k.rvák nagy része külvárosi lebujokban furulyázza szakmányban a pakisztáni vendégmunkásokat. A luxusprostik árai sem magasabbak 1000 USD-nél, de azért már ismert, bombázó prostit lehet kapni, 3-5000 USD-ért meg csinos szűzlányt. Dubai gazdag ország, de ott sincs kolbászból a kerítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!