Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az összeg, amennyiért bevállalnátok (természetesen teljes diszkréció mellett), hogy valakinek rendszeres sexuális szolgáltatást nyújtsatok?
Én csak egy alkalommal tettem ilyet.
Szóval nem rendszeres volt, csak egy éjszaka.
Akkor 30 éves voltam, a pasi, aki felajánlotta azt a bizonyos összeget 62 volt. Mindenkinél van az a pénz, amiért elgondolkodik ilyenen.
#5 És undorító volt az öreg?Előre fizetett, vagy honnan tudtad, hogy nem fog becsapni?
Megmondod mennyit ajánlott?
Havi 200 ezret kapok+ ajándékok. Ebben heti 1,néha kettő alkalommal van szex hétvégén. Ő szimpatikus, kedves, helyes,figyelmes, nagyon jó vele a szex, igazán élvezem én is. Szívesen vagyok vele. Néha egy egész délután is itt van. Filmezünk,főzünk, beszélgetünk,összebújunk. 43 éves, nős pasi.
Van egy másik pasi. Ő kevésbé tetszik. Vele inkább ez a csak essünk túl rajta szex van. Nem annyira szeretem ahogy hozzám ér. Semmi gyengédség nincs benne, alig van kommunikáció köztünk. Csak jön és szex úgy, ahogy igényli,aztán megy is. Havonta kétszer kb 1-1 óra szex,de van, hogy még felugrik néha csak egy gyors szopásra mielőtt munkából hazamegy. Gyakorlatilag "tárgyként " kezel aki kielégíti minden szexuális igényét kedve szerint kb.parancsra. Ő havi 100 ezret szokott adni+ korlátlanul használhatom az edzőtermet,szoláriumot. 52 éves, nős pasi
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!