Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy prostizás során belefutok valami ismerősbe? (hogy lehet biztosítani a maximális diszkréciót?)
Figyelt kérdés
Akár akkor, mikor ő távozik én pedig épp megérkezem vagy fordítva. De a kocsiból kiszállva, akár a lépcsőháznál is összefuthatok valami ismerőssel.
És akkor mit mondjak neki? Főleg, ha ismeri a legtöbb embert (társasházban/lakótömbben simán tudhatja mindenki, hogy ki az az illető nő, aki prostiként dolgozik.
Lesülne a kép a bőrömröl, ha ilyen szituációba keverednék.
Hogy lehet az ilyen tutira elkerülni?
2022. dec. 15. 21:18
1/10 anonim válasza:
Nyugi, ő ugyanezt fogja érezni, valszeg kettőtök titka marad, akár kibeszélten, akár némán sose kimondva.
2/10 anonim válasza:
Bp-n az emberek sokszor a szomszédjukról nem tudják kicsoda, nemhogy az összes házban lakóról. Ha ennyire parás vagy akkor találj ki valami legendát előre hogy kihez mentél. Nincs a k.rvák lakása, háza előtt egy bazi nagy piros lámpa "itt pénzért dugás folyik" felirattal.
3/10 A kérdező kommentje:
#2: De útközben (parkolóban) még összefuthatok. Amúgy nem Budapest, hanem kis vidéki pár tízezres város.
2022. dec. 15. 22:13
4/10 anonim válasza:
#3 s szerinted az ismerőseid legfontosabb témaköre az életükben hogy láttak téged egy parkolóban? Ne legyél már ilyen paranoiás.
5/10 anonim válasza:
Te minden ismerősödről számon tartod hová és miért megy? Más se. Ha elkezdesz magyarázkodni, azzal burkoltan, de közlöd, hogy hol voltál.
Nem tartozik senkire, magánügy.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a valóságban nem igazán történik ilyen. Miből gondolod, hogy mindenki tudja, hogy egy krva tanyázik a házban? Valószínűleg van ott több is. Mi van ha a parkolóban találkoztok?
8/10 anonim válasza:
Én egyszer utcai prostiként láttam meg az első szerelmemet 15 éves koromból :D
9/10 anonim válasza:
Nem kamu.
Vagy bizonyítsd be hogyha az.
10/10 anonim válasza:
9
De az. Te bizonyítsd be hogy igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!