Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas házas nőként teljes diszkréció mellett hol találhatnék szintén házas,figyelmes szeretőt?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalak mind kilőve,ismerős megláthat,stb.Ismerősi-baráti kör dettó.Csak úgy az utcáról meg hogy?Másnak hogyan,milyen ismertségből alakult szeretői kapcsolata?Honnan látszik,hogy ki az aki nyitott lenne ra?stb2023. jan. 10. 21:49
1/22 anonim válasza:
gyürü van az ujjan oszt mégis meffogja a csecsed
2/22 A kérdező kommentje:
Ide vártam volna hasznosítható ötleteket,nempedig üzenetben kérdéseket meg ajánlatokat.Pest megyében élek,bár nem Budapesten.
2023. jan. 10. 22:05
3/22 anonim válasza:
Itt rengeteg ajánlkozó pasi van, főleg pestiek.
4/22 anonim válasza:
Elsősorban a munkahelyeden. Naponta találkoztok, nem kell sietni, kiismerheted. A megbízhatóságát is, hogy nem jár el a szája. Aztán már csak arra kell vigyázni, hogy a többiek ne vegyenek észre semmit a kapcsolatotokból.
5/22 anonim válasza:
Itt is találhatsz, nekem chat oldalakon is összejött.
Én férfi vagyok, de összejött más felesége ilyen módon.
Kereshetsz a vágyaidnak megfelelő fórumot is.
6/22 anonim válasza:
Munkahely szerintem a legveszélyesebb. Nagyon hamar rájönnek a kollegák és mivel tudják ki a férjed, lesz aki felvilágisítja!
8/22 Ywerd válasza:
Tematikus Facebook csoportok. Ott látod ha van benn ismerős és le is tilthatod.
Vagy kimondottan szexpartner keresők , ott viszont ha arcot nem is ,alkatot, szexuális preferenciát,és a tested bizonyos részeit meg kell villantani.
Itt is rengeteg a kanegér, tán hébe hóba férfit is találhatsz köztük.
Bár itt is jobb ha készülsz fotókkal.
Így megy ez , ha szeretőt keresel és extra diszkréciót szeretnél.
9/22 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy akár itt is találhatsz. Legalább 10 ténylegesen normális pasit itt ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!