Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Harmincas házas nőként teljes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincas házas nőként teljes diszkréció mellett hol találhatnék szintén házas,figyelmes szeretőt?

Figyelt kérdés
Társkereső oldalak mind kilőve,ismerős megláthat,stb.Ismerősi-baráti kör dettó.Csak úgy az utcáról meg hogy?Másnak hogyan,milyen ismertségből alakult szeretői kapcsolata?Honnan látszik,hogy ki az aki nyitott lenne ra?stb
2023. jan. 10. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik netes társ- vagy partnerkeresőn. Csőstől fognak jelentkezni, igaz kell némi rutin hogy kiszűrd a kamusokat és csak a chatizélni, matyizni akaró recskahuszárokat, meg a ghostingolókat (+ az idióták tömkelegéről se feledkezzünk meg).

Nem kell fényképet kiraknod a profilképedre, kis diskurálás után felméred ismerős lehet-e az életben az illető és ha nem és még fennáll a szimpátia akkor képet cseréltek ennyike. Ha annyira parázol akkor ne arcképet küldj - a pasik amúgy sem azt akarják látni elsősorban hanem az alakod.

Egyébként bocs, de zárdában élsz??? Te is látod hogy a környezetedben hányan tesznek úgymond ajánlatokat. Amelyik pasi nem független arról 100%-ra tudhatod hogy nem fogja felrúgni a bilit, nem feleségül akar venni csak dugni.

2023. jan. 10. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Én házas férfiként szintén ezt látom a legnehezebb feladatnak. Vannak üzleti utaim, kihasználom őket, de az nem ugyanaz. Szingli harmincas nőket nem akarok beszivatni a szeretőséggel (sajnos egyszer megtettem, és a mai napig bánom). A legjobb egy házas nő lenne, aki nem akar válni, és diszkrét. Na hát ez olyan, mint a fehér holló :)

Ráadásul senki nem fogja neked azt mondani, hogy persze, leszek a titkos szeretőd, akinek családja van - max ha a lebukás kockázatát kisebbnek ítéli meg, mint a szexből származó örömöt. Ha találsz erre egy jó platformot, kérlek, írd meg :D

2023. jan. 10. 23:43
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
Én házas férfi vagyok. Netes társkeresőkön, szexpartnerkeresőkön sokat ismerkedtem. Nem teszek fel képet, csak akkor van képcsere, ha már váltottunk pár levelet és nincs lebukás veszély.
2023. jan. 10. 23:58
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 van ilyen társkereső direkt házasoknak?
2023. jan. 11. 00:26
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 nincs direkt házasoknak társkereső oldal, a kommunikáció során majd eldől ki mit keres (független-e vagy sem, akar-e nem függetlennek bármibe belevágni stb.)
2023. jan. 11. 00:29
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 jó, de érted, épp ez a kérdés... hogy házasként hol találsz házast. Szexpartnert mindenki tudja, hogy hol keressen :)
2023. jan. 11. 00:34
 17/22 anonim ***** válasza:
#16 ugyanott találod mint a szexpartnereket, csak van aki közülük házas, van aki meg független
2023. jan. 11. 00:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőnek is az a jó, ha kedveled, nem csak a farka a lényeg. Úgy jobb a szex. Tapasztalat. A netes ismerkedes sok fórumon lehetseges, de benne van, h ismerősbe szaladsz. Aa személyes ismerkedés a jobb.
2023. jan. 11. 06:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen találtam házas nőt szeretőnek, közel 2 éve tart. Mindketten saját kép nélkül kerestünk, nem volt lebukási kockázat.

45F

2023. jan. 11. 06:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Vagyaid. hu regizz és próbálkozz
2023. jan. 11. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!