Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvált férfiként hol tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfiként hol tudok ismerkedni? Amikor megtudják hogy van gyerek onnantól kezdve már nem érdeklem a nőket… Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2023. okt. 31. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez fordított esetben is igaz, mivel senki nem akarja más gyerekét nevelni.
2023. okt. 31. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt értem,

De a gyerek Az édesanyjával lakik…

A nők hogy ismerkednek?

2023. okt. 31. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz elvált nőkkel. Feltéve ha téged nem zavar a más gyereke
2023. okt. 31. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van a nőkkel… sőt.., nehezebb, mert náluk van még a gyerek is.
2023. okt. 31. 16:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Engem egyáltalán nem zavar ha más gyerekét kell nevelni…

Ha találok ilyet akkor szívesen megismerkedek vele

2023. okt. 31. 16:40
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Olyanokkal érdemes, akinek szintén van gyereke. Ez nőknek sem könnyebb ám, főleg hogy általában az anyjuknál laknak a gyerekek. A válasz amúgu egyszerű, saját gyereket sem akarok, másét pláne nem. Nem szeretem a gyerekeket, nem vágyom rá. Meg ex partnereket sem akarok a párom életébe.
2023. okt. 31. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell találni az olyan embert, akit ez nem zavar. Nekem már 2 olyan barátnőm is volt, akinek volt gyereke, engem sosem zavart. Az már más kérdés, hogy sokszor hallottam már olyat, és tapasztaltam is, hogy amint megtudta a férfi, hogy lett valakije a nőnek, addig ügyeskedett, míg újra összejöttek, és mindig a gyerek volt az oka, na meg hogy mennyire megjavult és megváltozott az illető.

Szerintem ne csinálj titkot már az elején se belőle, hogy gyereked van, és akit így is érdekelsz, azzal ismerkedj.

De amúgy megértelek, engem sem zavar, ha egy nőnek gyereke van.

2023. okt. 31. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szépen kiírod a profilodra, hogy van gyereked és az anyjukkal élnek.

Innen csodák csodája a nők már tudni fogják előre.

Nincsenem felesleges körök.

Ha ezután nem akad horogra senki, akkor az nem a gyerekek miatt van.

Javaslom, hogy gyerekes nőket keress.

2023. okt. 31. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
A gyerek csak bonyolitja a dolgokat. Mindenki az egyszeruseget keresi. Elvalt ferfikent en sem keresek elvalt not. Biztos le leszek pontozva de en ezt kudarcnak latom es nem akarom ujra atelni. Aki meg mar egyszer nem volt kepes eletben tartani egy kapcsolatot az masodjara sem fog valszeg. Inkabb egyedul.
jan. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!