Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Negyvenes férfi ha szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenes férfi ha szeretne olyan kapcsolatot amiből még család, gyermekekkel is lehet, hol tud ismerkedni?

Figyelt kérdés
Milyen korosztályú hölgyek azok akik vállalnának gyereket, de nem tartanak túl öregnek magukhoz egy 45 éves férfit?

2023. aug. 9. 15:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%
A kor nálam pont nem lenne kizáró ok, viszont én csak abban az esetben szülnék, ha nagyon erős lenne a kapcsolat. Mondjuk, nekem már van egy, viszont végletesen semmit sem jelentenék ki.
2023. aug. 9. 15:43
 2/34 anonim ***** válasza:
40%
Az elmult 30 evben nem talaltal ilyen helyet? Felek a kovetkezo 30 evedben sem fogsz.
2023. aug. 9. 15:45
 3/34 A kérdező kommentje:
2#.ne félj az nem jó
2023. aug. 9. 15:48
 4/34 anonim ***** válasza:
48%
Mh...a kor nem lenne kizáró ok, ha 1, megfelelo az egzisztemciaja, 2, erős a kötelék koztunk
2023. aug. 9. 15:55
 5/34 anonim ***** válasza:
44%

Keresel havi 1 milliót? Saját lakás /autó ✅ ?

Ezek nélkül semmi esély. Ha már idős emberként akarnál fiatalabb nőt a gyerek indokkal felszedni.

2023. aug. 9. 16:55
 6/34 A kérdező kommentje:
Nem 20 éve Plaza cica hanem eg olyan hölgy aki szeretne anya lenni.
2023. aug. 9. 16:57
 7/34 anonim ***** válasza:
66%
Oke ertjuk. Ha barki szeretne gyereket, jelezzen neked, te teherbe vagod. Meglatjuk mennyire leszel sikeres ezzel a kapuzarasi panikoddal. Szerintem semennyire.
2023. aug. 9. 17:01
 8/34 A kérdező kommentje:
Nem értem minek trollkodsz bele ha nem rólad és nem neked szól a kérdés. Egyáltalán beszélgetni lett volna jó, de a rosszindulatod sokat segít ebben
2023. aug. 9. 17:03
 9/34 anonim ***** válasza:
45%
Sehol, vèn vagy te már egy gyerekhez, èpeszű nő nem vállal gyereket egy korodbelivel. Mire összejön, simán leszel 50.
2023. aug. 9. 17:06
 10/34 anonim ***** válasza:
53%
Miért akarsz gyereket? Vagyis miért akarsz egy nőnek gyereket? Munkahelyen meg kell mutatni, hogy öreg sperma nem vén sperma?
2023. aug. 9. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!