Élet szerelem,gyermekek, család nélkül?
Figyelt kérdés
Most 22 évesen úgy érzem,ez lehetséges. Jól fizető munkahely, átlaghoz képest jobb körülmények. Mégsem vonz a családos élet.
Valami miatt nem cserélnék senkivel sem. Egyszerűen nem látom értelmét egy kapcsolatnak.
Valaki hasonló gondolkodással?
2021. dec. 30. 16:22
1/5 anonim válasza:
Család nekem sem nagyon kell, k..va nagy teher. Kapcsolat meg inkább alkalmi én úgy vagyok vele, persze van olyan lány akivel komolyabban is tervezném talán.
2/5 anonim válasza:
"Most 22 évesen úgy érzem,ez lehetséges."
Ezzel meg is válaszoltad magadnak. Mentsed el ezt a kérdést és majd 5-10 év múlva nézz rá újra.
3/5 A kérdező kommentje:
5-10 év múlva sem fogok másképp gondolkozni erről!
Köszi a válaszod
2021. dec. 30. 17:03
4/5 Metionin válasza:
Simán. Van, akit ezek a dolgok csak akadályoznak. A lényeg, hogy kényszerből ne menj bele kapcsolatba, házasságba, gyerekvállalásba, mert csak szívni fogsz. Nem való mindenkinek.
5/5 anonim válasza:
Itt, én.
Nekem pénzből is elég annyi, hogy egyedül el tudjak lenni.
Oszt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!