Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vajon megéri vele lennem újra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megéri vele lennem újra?

Figyelt kérdés
16 évesen összejöttem egy fiúval. Úgyéreztem életem szerelme, bármit megtettem volna érte és ő is értem. Nagyon boldogok voltunk. Aztán jött a vírus helyzet és kezdtünk belefásulni a mindennapokba. Ekkor arra jutottunk, hogy szakítunk. Ez történk november végén. Ő is és én is megpróbáltunk más felé nyitni de csak egymásra tudtunk gondolni. Most ott tartunk, hogy megint alakul köztünk valami, de nem tudom, hogy megéri e. Mivel az én családom nem igazán szívleli. És velük sem akarok rosszban lenni, de tényleg úgy érzem, hogy ez mellett a fiú mellett lehetek csak igazán boldog. 18lány, 23 fiú

2021. márc. 27. 14:24
A kérdező szavazást indított:
legyél újra a fiúval
engedd el a dolgokat
27 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Akkor szokták a fiúk a "nem tudok nélküled élni" színdarabot az exnek, amikor szexelni szeretnének, de nincs szexpartnerük. Az lesz, hogy visszakúszik hozzád a pasi, lesz pár rózsaszínködös hónapotok, aztán ismét továbbáll majd. Ezt pontosan annyiszor fogja eljátszani veled, ahányszor hagyod.
2021. márc. 27. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Tipikus femináci válasz...

Ha nem tudod eldönteni, akkor nem szereted. Akkor meg ne rabold az idejét.

2021. márc. 27. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

1. Ha két éve untátok egymást akkor mégsincs akkora szikra.

2. Újramelegítve csak a töltöttkáposzta jó.

3. A családod tuti nem ok nélkül nem csípi.

Na, szerinted megéri?

2021. márc. 27. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Ez már ott el van cseszve, hogy idézlek: "megéri-e"
2021. márc. 27. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. márc. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!