Megéri Németországban cserediáknak lennem?
Az ember bármire képes, amihez elég motivációja van. És akármit meg tud tanulni magától is - ha kell, sok küzdelemmel. Természetesen Te is be tudod pótolni a fakultációkat, van rá 2 éved! Az egy harmad orvosi egyetem, ahol kb. hatvan-nyolcvanszor ennyi lesz az anyag.
És hadd gratuláljak, óriási lehetőség! Baden-Württemberg pedig Németország leggyönyörűbb, legtisztább, legkedvesebb tartománya. Melyik városba költözöl?
Betudnám pótolni saját magamtól a kémia, biosz faktot????
-----------
Én németben végeztem a gimit. A kémia és a bio sem más, mint Magyarországon. Csak a német szakszavakat kell hozzá megtanulni, mert a hidrogént Wasserstoffnak titulálják. Az Oxigent meg Sauerstoffnak. De sok más mindent megértenek a latin nevén is. Bioban is sok latin nevet használnak, persze van megfelelö német szó is hozzá. Szóval menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!