Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzlettársam lányával ismerkedni?
Igaz jóval fiatalabb vagyok, mint az ismerősöm. Lánya egykorú velem, ez nem téma.
Még nem történt ezen a téren semmi, viszont rendes, szép a lánya, erősen gondolkozom, hogy finoman csepegtessem, hogy szívesen megismerném, vagy online felkeresni.
Elég idióta kérdés, meg nem is tudom minek teszem fel, de érdekelnek a gondolataitok.
Érdemes-e megvárni míg megkezdjük a közös üzletet, és elkezdünk együttműködni, vagy akkor sem jobb? (az ő cége forgalmazná az én cégem által gyártott terméket).
Talán több a bizalom, közelebb kerülünk. Nekem az a gondolatom, hogy amíg nem kerülök vele kapcsolatba, pl ismerősöm házában nem futunk össze miközben egyeztetünk, stb, addig nem erőltetem, ha viszont van rá lehetőség akkor élek vele, hogy építsek vele is kapcsolatot.
Nem tudom árthat-e, Ti apaként pl. hogyan tekintenétek erre a helyzetre, ilyenek.
Szoval ha vagyok is pasikkal akik nem a nagy ő, apára rossz fényt vetne hogy pl az izlettarsa d.gja (aztán netán dobja)a lányát.
Gáz keverni a magánéletem apa uzleti életével.
7-es igazad van, ez jó gondolat, minsig csak a következő lépés, mint a cégben is..
Többieknek köszi, de nem lekúrni akarom a lányt, ezt fontos lett volna kiemelni.
Normális kapcsolatnak szeretném, persze a rizikó ott van, ha a csajnak csak annyi, akkor kellemetlen.
A 9-es versenyző okosakat írt, ő már tud valamit!:)))
Fogadd meg a tanácsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!