Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van gyereked hogy tudsz ismerkedni? Gyerekessel akarsz kezdeni vagy akinek nincs? Miért?
Nekem volt segítségem is. Szülők, nagyszülők és lányom feltesoja...így viszonylag könnyű volt megoldani. Egy idő után meg ugye nyilván talalkoztak a lányommal is.
1 gyereke még oké, de ne legyen kisebb lányomnál.
Azóta a második kapcsolatomba vagyok, volt párom meghalt de Neki se és a jelenleginek se volt gyereke.
Nekem egy kamasz fiam volt amikor egyedül maradtam, és eleve olyannal szerettem volna ismerkedni akinek nincs gyereke és nem is szeretne. Ne tűnjek önzőnek, szeretem a gyerekeket, de a saját gyerekemre gondolva nem szerettem volna kitenni annak,hogy esetleg egy számára nem kedves "tesóval" kelljen együtt lennie. Mivel negyven éves voltam nem szerettem volna már gyereket se vállalni. Az elvárásomnak megfelelő párt találtam, nem volt gyereke, nem is szeretett volna korábban se, de az én gyerekemet elfogadta, jól kijöttek egymással.
Ez egy olyan kardinális kérdés amit javaslok minden pártkeresőnek hogy előre döntse el, legalábbis valamennyire tervezze meg mit is szeretne ezen a vonalon...
Ezert ismerkedek 25 alattiakkal,h ne legyen gyereke biztosan :D
Nem kell a gond.
Meg a barataim kozul is kiejtem azokat,akiknek gyereke van vagy idokozben szuletik.
Amikor van ovi suli és szabadságot veszek ki.
Nem akarok elvált apukákat mert én még szeretnék élni bulizni vagy izgalmas kapcsolatot és az elvált apukák valahogy már mások.
7 nem ez volt a kérdés.
Mellesleg jó szar barát vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!