Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha egy együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy együttlét alatt többször is úgy megyek el, hogy közben spriccelek?

Figyelt kérdés

Mikor együtt vagyok barátommal, akkor már az ujjazásnál spriccelek, de ekkor nincs orgazmusom. Viszont behatolásnál spriccelek is és orgazmusom is van.

Ha magamnak csinálom akkor meg nem spriccelek soha.

Ez normális?

2023. okt. 30. 20:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%

"nekem sosincs orgazmusom és ha a G pontomat ingerlik, brutális mennyiség tud spriccelni. És nem onnan jön, ahonnan a pisi és az állaga se olyan. De hagy irigykedjen csak az 5-ös, hogy ilyen béna pasija volt eddig,"

Itt azt írja a csodapuncis, hogy nem a húgycsőnyílásból jön, most akkor hogy van?

A kérdésemre pedig nem válaszoltál, az érintett szerv nevét szeretném tudni. Kell lennie, ha nem vizelet. Szeretném tudni, hogy hogyan hozza létre a női test, mert meg vagyok sárgulva az irigységtől. Szeretnék én is orgazmus nélkül az ágyba hugyozni azt hazudva a pasimnak, hogy ő a világ legügyesebb kanegere.🤡

2023. nov. 2. 19:21
 32/34 anonim ***** válasza:
29%
Nézd 31 es as ha ennyire érdekel a női ejakuláció írd be a keresőbe✌️, és mazsolázz a cikkek között! Én tudom hogy, létezik belőlem ezt 1 pasi kihozta,áteltem, remegtem a végén, sikitoztam, és spriccelt a puncim. Olyan bepisilés érzés..😀😜maximális kielégülés. Aki ezt nem hiszi az sem igazán érdekel...
2023. nov. 2. 19:40
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

#32 Beírtam, tessék:

"egy 2014-es tanulmány is megerősítette, itt a kutatók ultrahanggal vizsgálták meg hét nő húgyhólyagját ebből pedig az látszott, hogy az üres húgyhólyag szexuális izgatás hatására megtelt, orgazmus után pedig ismét kiürült. Samuel Salama nőgyógyász és kollégái ennek nyomán azt állapították meg, hogy a squirting tulajdonképpen nem más, mint akaratlan vizeletürítés, noha a folyadékban olykor kis mennyiségben más váladékok is fellelhetőek.

Inoue Mijabi (Miyabi Inoue) japán urológus és kollégái ezt az elméletet akarták minden kétséget kizáróan bebizonyítani, ezt pedig egy meglehetősen furcsa kísérlettel sikerült véghez vinniük. A kísérletben olyan nők vettek részt, akiknél jelentkezett orgazmus közben a spriccelés, annak érdekében pedig, hogy megtalálják ennek a forrását, a kutatók előbb kiürítették a húgyhólyagjukat, majd egy kék folyadékot fecskendeztek bele. Ezt szexuális stimuláció követte, egészen addig, amíg a nők el nem élveztek, a kispriccelő folyadékot pedig steril üvegcsékbe gyűjtötték össze. A folyadék mind az öt esetben kék volt, ami egyértelműen bizonyította, hogy az a húgyhólyagból származik."

2023. nov. 2. 19:59
 34/34 anonim ***** válasza:
95%
33-as hála neked remélem végre minden hülye be fogja ismerni, hogy a speicc az hugy. Ennyi és nem ragaszkodnak végre a csodához. Férfiak pedig nem akarhattok pisiben fürdeni de ha mégis akkor az beteges.
2024. jan. 7. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!