Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok megbánt szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok megbánt szexuális együttlét volt már?

Figyelt kérdés
Mit lehet megbáni ezen?
2023. okt. 17. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem úgy bánt velem a pasi, mint kellett volna? Nem volt normális előjáték és azt a fél perces menetet? Szerinted? Ezt te nem bánnád meg?
2023. okt. 17. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Te választottad egyeske! Csak beárazott, oszt ennyike!
2023. okt. 17. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

A kérdésre feleltem, hogy mit lehet megbánni egy együtlétten.

De cserébe én meg elintéztem a hírnevét. :)

2023. okt. 17. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
A kettesnek üzenem, hogy valószínűleg nem ő választotta. Nekem is volt olyan, hogy a srác leígérte a csillagos eget, hogy mennyire szeret nyalni, meg mindenféle pózban, meg domináns meg nem tudom...egy póz volt, nulla nyalással, (a fejemet bezzeg ráhúzta izomból a farkára úgy, hogy majdnem elhánytam magamat). Amikor kértem hagyjuk abba akkor is folytatta. Egyik exem gyorstüzelő volt(régóta együtt voltunk mire először lefeküdtünk, elsők voltunk egymásnak, nem tudhattam előre, hogy semmi szexuális étvágya nincs, csak havi egyszer űrit egyet 2perc alatt). Az előjátékot a legtöbb kihagyja pedig azt mondja mennyire imádja. Ha előre tudom, hogy mi lesz (tehát nem hazudik a partner mikor a szexről beszélünk) akkor ezeket nem bántam volna meg. Nem ezeket nem a nők választják. Egyik nőnek se kellene olyan pasi aki meg se próbálja elérni, hogy a partner elélvezzen.
2023. okt. 17. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
A kettes válaszoló egy suttyó gyökér.
2023. okt. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!