Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól engednéd a koitálást a gyereknek?
#2 az, hogy két 13 éves még nem büntethető, az nem jelenti azt, hogy legális is!
14 éves kor alatt tilos a szex törvényileg, tök mindegy, hogy a csávó is vele egykorú.
De ez gyakran nem derül ki, csak ha a lány teherbe esik, mert ezt a kórház köteles jelenteni.
Onnantól előszed a fiúcskát is. Cigók közt ez gyakori, máshol nem.
Szóval ha akar egy pert valaki, mert lesz, és nevelő intézetbe kihelyezés is, ha bebizonyosodik, akkor szabad az út. Na, ott majd nem fogják tőle megkérdezni, hogy akar-e szexet.
#6 te meg ki vagy szépöcsém? 😄 én nem írtam azt hogy legális, se az ellenkezőjét.
De szerintem sem legális.
A oviban is jogos az alvás helyetti pina nézés végül is.. én elhiszem, hogy lehet 12-től.
Sok a hülye ebben az országban, semmin sem csodálkozok már.
Van aki 13 évesen veszti el, van aki 16, 18, 20 stb. Nem minden ember egyforma, egy ütemben fejlődik. Örülj neki, hogy a barátjával tervezi és nem egy random csávóval egy házibuliból, aki mellesleg 20 plusszos. Annyit tudsz tenni hogy leülsz vele és elbeszélgetsz a védekezésről stb.
A mai generáció amúgy is korábban érik, de nem véletlenül tartanak szexuális felvilágosítást már látalános iskolában. Legalább is nekünk még tartottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!