Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves kortól engednéd a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól engednéd a koitálást a gyereknek?

Figyelt kérdés
13 éves lányról van szó és már azt tervezik a barátjával. Szerintem ez nem helyénvaló ennyi idősen.

2023. szept. 23. 04:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Szomorú de teljesen mindegy hogy te mikor szeretnéd megengedni. Ha annyira nagyon akarja úgyis megteszi. Ha én ilyen helyzetben lennék azon izgulnék hogy legalább testileg legyen fejlett és védekezzenek.
2023. szept. 23. 05:13
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Nincs semmiféle büntetőjogi felelősség ha mindkét fél 13 éves.
2023. szept. 23. 05:39
 3/13 anonim ***** válasza:
18%

#2 az, hogy két 13 éves még nem büntethető, az nem jelenti azt, hogy legális is!

14 éves kor alatt tilos a szex törvényileg, tök mindegy, hogy a csávó is vele egykorú.

De ez gyakran nem derül ki, csak ha a lány teherbe esik, mert ezt a kórház köteles jelenteni.

Onnantól előszed a fiúcskát is. Cigók közt ez gyakori, máshol nem.

Szóval ha akar egy pert valaki, mert lesz, és nevelő intézetbe kihelyezés is, ha bebizonyosodik, akkor szabad az út. Na, ott majd nem fogják tőle megkérdezni, hogy akar-e szexet.

2023. szept. 23. 06:15
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Koitálás? Lehet, hogy kicsit sok Agymenőket néztél? Használja valaki ezt a szót Sheldonon kívül?
2023. szept. 23. 06:31
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
#4 😂 jogos.. vagy pedagóg, vagy valami szektás lehet
2023. szept. 23. 06:33
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Baromira nincs iagazd kedves utolsó! Tetszik e NEKED vagy sem Két 18 év alatti 14 éves kor ALATT (de 12 felett) is LEGÁLISAN szexelhet! És nem téged fognak megkérdezni, hogy TE megengeded-e!
2023. szept. 23. 06:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azon múlik, hogy engedem-e vagy sem. De próbálom terelni arra, hogy előbb ismerkedjenek egymás testével, tapizzák egymást, pettingeljenek, csinálják orálisan, … mielőtt hagyományos szexre kerül sor. Ez akár hónapokkal ki tudja tolni az első szex idejét.
2023. szept. 23. 06:38
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#6 te meg ki vagy szépöcsém? 😄 én nem írtam azt hogy legális, se az ellenkezőjét.

De szerintem sem legális.

A oviban is jogos az alvás helyetti pina nézés végül is.. én elhiszem, hogy lehet 12-től.

Sok a hülye ebben az országban, semmin sem csodálkozok már.

2023. szept. 23. 06:41
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Van aki 13 évesen veszti el, van aki 16, 18, 20 stb. Nem minden ember egyforma, egy ütemben fejlődik. Örülj neki, hogy a barátjával tervezi és nem egy random csávóval egy házibuliból, aki mellesleg 20 plusszos. Annyit tudsz tenni hogy leülsz vele és elbeszélgetsz a védekezésről stb.

A mai generáció amúgy is korábban érik, de nem véletlenül tartanak szexuális felvilágosítást már látalános iskolában. Legalább is nekünk még tartottak.

2023. szept. 23. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8as! hogy SZERINTED mi legális vagy mi nem tökmindegy ha a TÖRVÉNY megengedi! Az, hogy NEKED mi tetszik vagy nem tetszik attól még tökmindegy! TÖRVÉNYES két 12-14 év alatti SŐT 14 felett még 99 éves is lefeküdhet egy 14 évet betöltöttel NEM TÖRVÉNYtelen! akkor is, ha ez sok embernek nem tetszik!
2023. szept. 23. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!