Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen arányban élveztek el a szexuális együttlétek során?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy üvelyi, vagy csiklóorgazmus, de _nem_ nyalással, hanem kifejezetten a szex közben.2023. okt. 2. 22:09
A kérdező szavazást indított:
Minden alkalommal, hüvelyi orgazmussal.
Minden alkalommal, csiklóorgazmussal.
Majdnem minden alkalommal, hüvelyi orgazmussal.
Majdnem minden alkalommal, csiklóorgazmussal.
Gyakran, hüvelyi orgazmussal.
Gyakran, csiklóorgazmussal.
Az esetek kb. felében, hüvelyi orgazmussal.
Az esetek kb. felében, csiklóorgazmussal.
Csak ritkán, hüvelyi, vagy csiklóorgazmussal.
Soha nem élvezek el szex során (csakis orállal, vagy sehogy).
30 szavazat
1/11 anonim válasza:
Akik velem szexelnek, meglehetősen nagy arányban. Értsd.: Több mint 50% (ebbe a nyalás bele sincs számolva)
2/11 A kérdező kommentje:
Jól van, te csődör, inkább maradjunk a nők válaszánál, ha kérhetem.
2023. okt. 2. 23:26
3/11 anonim válasza:
😑 most ha nőnek hazudtam volna magam, akkor meg simán elhinnéd
Végülis mindegy, mert nem hazudok
👋👏👏👋
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, azért nem érdekelsz, mert nyilvánvaló, hogy beakadó potyaprivátokra hajtasz ezzel az átlátszó önreklámmal. A nőknek szól a kérdés.
2023. okt. 2. 23:39
5/11 anonim válasza:
Mit érdekel az téged? Ne másokhoz mérd magad.
6/11 anonim válasza:
Ha izgatjuk a csiklóm, úgy tuti elmegyek mindig. De ez inkább csak olyan vésztartalék, mert 99%-ban megvan hüvellyel is az orgazmus
7/11 anonim válasza:
Csikló orgazmusom szinte mindig van a férjem nagyon jól tudja használni a nyelvét.
8/11 anonim válasza:
A velem szexelő csajok több mint fele elélvezett már hüvelyileg. Nem, nem játszották meg, nem volt okuk. Én meg nem vagyok rászorulva hogy hazugokkal szexeljek
9/11 A kérdező kommentje:
Jó, jó, biztos megbombáznak most a privátokkal sorban, hogy igen, őket is elégítsd ki.
2023. okt. 8. 18:27
10/11 anonim válasza:
Nem kell irigykedni, te is lehetsz jó. A gyakorlat fontos, de nem minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!