Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem engedi, hogy hozzáér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi, hogy hozzáérjek? Többi lent…

Figyelt kérdés

Nos a szitu nem túl komplex:

Juli 15-én lettünk volna együtt először, de a katonát lábon lőttek (gyengébbek kedvéért: nem állt fel) és azóta nem sikerült egy hasonló alkalmat se megismételni ahol esetlegesen szexre lett volna bármiféle lehetőség…

Pettingelesek persze vannak, voltak de az is annyiból állt, hogy ki verte nekem, de sosem hagyta, hogy viszonozzam a “szívességet” mert vagy sosincs kedve vagy fáradt stb stb

A kifogás lista végtelen… és bármikor felhoznam neki, hogy kívánom vagy szívesen megujjaznam vagy oralisan elegitenem ki, teljesen “bekattan” (elnézést a hölgyektol, de nem találtam jobb szót) és megjobban el akar lokni magatol és meg kevésbé hagyja hogy bármi is lehessen…

Legtöbb esetben mikor bele kezdenék (mint kezdeményező és nem “szivesseg” viszonzás kepp) mindig leállít pedig látom rajta hogy úgymond be kerül abba a hangulatba a nyak puszik után… vagy a másik hogy hagyja hogy elkezdjem pl pizsin vagy bugyin kívül az ujjazast es leállít 5-10mp után hogy “nem nem”

És fogalmam sincs hogy miért csinálja ezt az egészet…

Attól felek, hogy az a bizonyos eset 15-én jobban megviselte ot mint engem lelkileg és esetleg fel hogy benne van a hiba és ezért nem hagyja…

A másik dolog, hogy erről képtelenség beszélgetni vele mert bármikor fel hozom mint már írtam egyből én leszek a rossz és “ellok” magatol…

Akármi tipp, tanács, tapasztalat, hozzászólás?

Bármi hasznos lehet igazából a nagy kétségbeesés közepette 😅

2023. júl. 30. 17:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Magamból fogok kiindulni.

De hirtelen két dologra tudok gondolni.

Az első, hogy valami trauma érte.

A második, hogy nem tartja szépnek azt a bizonyos testrészétvés ez miatt szégyenli.

De konkrétat csak és kizárólag ő tudna mondani.

2023. júl. 30. 17:34
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
nem lehet hogy szűz?
2023. júl. 30. 17:37
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, két opciót látok, vagy tényleg fél, hogy az lesz mint az első alkalomkor, vagy nem vonzódik hozzád eléggé. Mindenesetre valahogy jó lenne kihúzni belőle, hogy mi az oka, mert találgatni mindig rosszabb és te is csak idegesebb leszel tőle. 😅 Elég érett egyébként a lány? Mennyi idősek vagytok?
2023. júl. 30. 17:37
 4/23 anonim ***** válasza:
33%
"gyengébbek kedvéért", na innen nem is olvastam tovább.
2023. júl. 30. 19:26
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elsővel. Én is ezt mondanám. Csak én még hozzácsapnám azt is hogy szűz, vagy nem áll készen rá.

Ne erőltesd majd megjön a kedve.

2023. júl. 30. 19:30
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Szamit az is hogy hány évesek vagytok.
2023. júl. 30. 20:01
 7/23 anonim ***** válasza:
15%
Biztos, faxa van a menyasszonynak.
2023. júl. 30. 20:51
 8/23 menta34 ***** válasza:
61%
Kérdező szerintem gyorsan derítsd ki, hogy van-e valami trauma vagy szorongás amit le tudsz küzdeni. Ha nincs ilyen akkor menekülj...
2023. júl. 31. 06:42
 9/23 A kérdező kommentje:

#1 az első felvetésre jelenleg semmilyen jel nem utal hala az égnek a második felvetésre pedig én nem tudom megmondani hogy o hogyan vélekedik róla, de szerintem tökéletes odalent minden nala…

#2 #5 nem szűz egyikünk sem

#3 #6 én 21 a lány 17

#3 hat a vonzódásos felvetés véleményem szerint “ott bukik” meg hogy az első alkalomig se jutottunk volna el valamint akkor nem lennenek ezek a kisebb pettingelesek valamint a kapcsolatba is aránylag minden rendben van

#5 remelem megjön a kedve igyekszem nem erőltetni de frusztral

2023. júl. 31. 23:47
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Szerintem egy kis időre engedd el a témát. Persze ne lökd el magadtól, de a szexet ne kezdeményezd, max pettinget vagy ilyesmit. Lehet hogy ha nem érez nyomást akkor egyszer csak ő fogja megkívánni. Ez ilyen fordított pszichológia. 😁
2023. aug. 1. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!