Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem engedi, hogy hozzáér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi, hogy hozzáérjek? Többi lent…

Figyelt kérdés

Nos a szitu nem túl komplex:

Juli 15-én lettünk volna együtt először, de a katonát lábon lőttek (gyengébbek kedvéért: nem állt fel) és azóta nem sikerült egy hasonló alkalmat se megismételni ahol esetlegesen szexre lett volna bármiféle lehetőség…

Pettingelesek persze vannak, voltak de az is annyiból állt, hogy ki verte nekem, de sosem hagyta, hogy viszonozzam a “szívességet” mert vagy sosincs kedve vagy fáradt stb stb

A kifogás lista végtelen… és bármikor felhoznam neki, hogy kívánom vagy szívesen megujjaznam vagy oralisan elegitenem ki, teljesen “bekattan” (elnézést a hölgyektol, de nem találtam jobb szót) és megjobban el akar lokni magatol és meg kevésbé hagyja hogy bármi is lehessen…

Legtöbb esetben mikor bele kezdenék (mint kezdeményező és nem “szivesseg” viszonzás kepp) mindig leállít pedig látom rajta hogy úgymond be kerül abba a hangulatba a nyak puszik után… vagy a másik hogy hagyja hogy elkezdjem pl pizsin vagy bugyin kívül az ujjazast es leállít 5-10mp után hogy “nem nem”

És fogalmam sincs hogy miért csinálja ezt az egészet…

Attól felek, hogy az a bizonyos eset 15-én jobban megviselte ot mint engem lelkileg és esetleg fel hogy benne van a hiba és ezért nem hagyja…

A másik dolog, hogy erről képtelenség beszélgetni vele mert bármikor fel hozom mint már írtam egyből én leszek a rossz és “ellok” magatol…

Akármi tipp, tanács, tapasztalat, hozzászólás?

Bármi hasznos lehet igazából a nagy kétségbeesés közepette 😅

2023. júl. 30. 17:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak behazudta, hogy nem szűz... Ha tényleg nem az, akkor bizony más fiú kezelgeti.
2023. aug. 1. 21:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Nos ÚJ UPDATE:

Nálam aludt tegnap este és elég jól telt az idő de mindkettőnk bealudt egy kis Chilles ivos snusszozes után, de előtte elég erős volt a pettingeles, és végig kemény voltam és kicsit újított be vetett egy kis szájat a sztoriba… ez elég sokat segített

Aztán reggel is kemény pettingek mostmár beépítette ezt a szajas sztorit (életében először próbálta ki tehát “szerencsés vagyok hogy velem”) ami mindig hatásos volt de vagy 4-5x elmentem mire végre így most délutánra eljutott volna oda hogy én is hozza érjek rendesen…

Szokásosan elég hamar agyoncsopogos volt de most sem feltétlen akart bekemenyedni nekem bezzeg ha hozzáert a szájával akkor jött is az ichlet de amint abbahagyta utána meg is szűnt…

Nos ezt leváltottam akkor arra hogy kényeztetem én és rajta legyen a hangsúly végig…

Aztán amielőtt el kellett volna mennie azelőtt már mindennel jobban kívánt engem de mivel snussz elég chillbe vágta így nem igazán óhajtott felkelni és kicsit szájjal ra segíteni ezért én is tereltem és mondtam h akkor rajta marad a hangsúly, rendesen könyörgött hogy tegyem be akar egy kicsit is (de magamban azt gondoltam hogy annak semmi értelme mert az nem is lenne az igazi) de inkább annál maradtam hogy majd holnap ugyis jön és akkor is nálam alszik tehát ha úgy van akkor akkor lesz valami

Így maradtam annál hogyha engedi akkor kinyalom

Szerencsére engedte mert annyira benne volt a vagy hogy nem tudott nemet mondani semmire így kinyaltam úgy istenesen és hat maradjunk abba nagyon el se aksrt menni munkába és majdnem le is késtuk a buszt emiatt 😂

De valahogy elérte, én szokásosan ki kísértem és hat most tartunk a jelenbe

Holnap ha úgy alakul remélhetőleg minden sínen lesz 😅

2023. aug. 2. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:

4x-5x elmentél mire engedte hogy te is csináld neki? Ember irigyellek, azért arra nem panaszkodhatsz hogy nem vagy kifacsarva 😂

Na hajrá akkor ne kimeld, ha már engedi hogy betedd, akkor mindent bele 😁 Reméljük összejön

2023. aug. 2. 21:18
 14/23 A kérdező kommentje:

#13 hat én sem értem ne aggodj 😂 nem is az hogy panaszkodok csak szeretem az egyensúlyt fenntartani valamint kielégíteni a partnert de ha annyiszor kiveri hogy fel se all úgy nehéz 😂

Reméljük

2023. aug. 3. 09:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként az egy kicsit sok a te számodra. 😂 Sok sikert mára 😁
2023. aug. 3. 09:55
 16/23 A kérdező kommentje:

most nálam van epp cigizek és hat valahogy sehogy se akar ez összejönni én kajak nem tudom hogy mi van velem

Egyik percben all aztán ha akció lenne és tennem be akkor éppen annyira lankad be hogy ne tudjam bepaszirozni…

Nálam is alszik meg minden tehát “idő mint a tenger”, de meg nem jött elő az hogy túl paraztam magam emiatt de sztem kezdi érezni a párom is hogy valami nem kóser…

Valahogy úgy kene hogy amint felall bele ül vagy nem is tudom mi lenne a jó csak legyek benne onnantól simaügy😂

2023. aug. 3. 16:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy csinálja szájjal és aztán egyből üljön bele. Utána már nem lesz gond vele 😁😁 Aztan kivenni már nem kell csak ha kilövés van 😂
2023. aug. 3. 16:09
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem rossz elkepzeles

2023. aug. 3. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nos, hogy alakult az este? 😁
2023. aug. 4. 07:54
 20/23 A kérdező kommentje:

Hat igazából úgy voltunk vele mindketten bár nem mondtuk ki, hogy most meg nem erőltetjük mert nehogy az legyen mint elsőre hogy nagy a nyomás és csődöt mond a harcos odalent így megujjaztam, kinyaltam elvittem élete egyik legjobb orgazmusahoz azután meg minden áron törleszteni akarta és leszopott de úgy elég ügyesen (ahhoz képest hogy rendesen meg sose senkivel, tehát én vagyok az első delikvens) és Ja igazából meg elrg sokat leszunk együtt meg megyünk majd együtt nyaralni egy hétre is a szulinapomkor tehát van meg idő meg lehetőség mindenre 🥰

Természetesen hagyom a posztot és ha összejön akkor jelentek minden kedves olvasónak!

2023. aug. 4. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!