Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm hetek óta nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hetek óta nem engedi, hogy hozzáérjek a melleihez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebben imádta, ha simogattam a melleit. Most viszont tilos hozzájuk érnem. Mi lehet az oka? Közrejátszhat ebben az, hogy a munkahelyén egy férfikollégája pár hete azt mondta neki, hogy szívesen megmarkolászná a "csöcsét" (így, ezekkel a szavakkal). Azóta nem akar semmit, ami a melleivel kapcsolatos. Az anyukája hívta magával vásárolni, hogy segítsen neki melltartót választani, erre ráüvöltött a saját anyjára, hogy már hallani sem bírja azt a szót, hogy "mell", menjen egyedül. Normális dolog ez?

2015. aug. 11. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld meg finoman szóba hozni, beszélgetni róla, hogy miért bántja annyira a dolog.
2015. aug. 11. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sántit a történet, vagy hiányos.
2015. aug. 11. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
beszélgess el vele
2015. aug. 11. 14:45
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

Cseréld le!

Vagy szenvedj még vele, amíg teljesen ki nem idegel...

2015. aug. 12. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sem kerek a story...

A kolléga megmarkolászta végül is? Szerintem valószínű, ha így ki van borulva. Nagy mellei vannak? Sokan szólnak be neki?

2015. aug. 12. 09:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Ott romolhatott el valami, amikor az a perverz, mocskos kollégája olyan otrombán megsértette. Azóta szégyelli a saját melleit. Azóta csak nyakig zárt és bő felsőkben jár dolgozni és otthon is azokban van. Az a disznó kollégája nagy lelki sebet ejtett rajta. Hogy lehetne a barátnőmet ebből valahogy kigyógyítani, kiszeretni? Nincs nagy melle, csak olyan közepes, középméretű, viszont nagyon kerek formájú, szinte tökéletes félgömb alakú, ezért már sokan megvádolták azzal is, hogy szilikonoztatott. Pedig nem, csak a szerencsés genetika az oka. Már kamaszkorában is félgömbszerű, szép formájú mellei voltak, az anyai felmenőinek is állítólag ilyenek voltak a mellei addig, amíg nem szültek és szoptattak. Amikor a barom kollégája belegázolt a női méltóságába, akkor egy nagyon szolid, nagyon picit dekoltált blúz volt rajta, cseppet sem kihívó azokhoz a felsőkhöz képest, amelyeket az utcán lehet látni. De a barátnőm már azt a blúzát ki is dobta. Az összes ilyen blúzát kidobta, csak zárt felsőket hord, és az egész család retteg, mert a mell szót nem szabad már a házunkban kimondani, aki kimondja, arra a barátnőm ráordít, utána meg sírógörcsöt kap. Már töröltük szinte a szótárunkból ezt a szót és az összes szinonímáját is. A szexuális életünk ama gyalázatos kollégai beszólás óta a nullával egyenlő (ezt szó szerint értsétek). Én türelmes vagyok és szeretem a barátnőmet, de néha elkeseredek: ez most már évekig így lesz, vagy akár egész életében amiatt az állat kollégája miatt?
2015. aug. 12. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Keressetek fel egy pszichológust, ő talán tud segíteni mert szerintem te ehhez kevés vagy. Az hogy szereted, úgy látszik nem segít rajta.
2015. aug. 12. 10:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Az édesanyja már ajánlotta neki, de a barátnőm hallani sem akar pszichológusról. Az eset utáni napon kérte, hogy helyezzék át másik irodába, hogy a zaklató kolléga közeléből elkerüljön, de nem helyezték át, csak beültettek az irodájukba egy harmadik személyt is, egy vénasszony kolléganőt, hogy "vigyázzon" a barátnőmre. Így most hárman dolgoznak egy irodában: a mocskos, mellimádó, pocakos fickó (négygyerekes családapa), az odahelyezett vénasszony és a barátnőm.
2015. aug. 12. 11:27
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Akkor hagyd ott, vagy szenvedj tovább, mint korábban is írták, míg ki nem idegel teljesen!
2015. aug. 12. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Két dolgot tudok elképzelni:

1. Sokkal több történt sima beszólásnál, és szégyeli. Tegyük fel, hogy kb majdbem megerőszakolta a pasi: szégyelli amit tett vele és téged se akar elveszteni, nem akar azzal terhelni, hogy más is hozzáért. Kb. olyan lehet neki ezt elmondani, mintha megcsalt volna. Plusz ugye női mivoltában is komoly sérülést szenvedett.

2. Eleve van ott egy komoly lelki és önértékelési gond, a srác meg durván belegázolt ebbe a beszólásával. Ha így van, akkor ez előbb utóbb úgyis kiütközött volna valamiben. Csak idő kérdése lett volna, hogy megmérgezze a kapcsolatot.

Akármelyik is van => szakember.

Nem csak a klasszikus analitikus pszichológiai kezelés létezik, hanem van még rengeteg hatékony terápia is.

Amúgy lehet idővel lenyugszik, addig meg türelem! De ha nem változik, akkor ne tegye tönkre a te életedet is!

2015. aug. 12. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!