Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm hetek óta nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hetek óta nem engedi, hogy hozzáérjek a melleihez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebben imádta, ha simogattam a melleit. Most viszont tilos hozzájuk érnem. Mi lehet az oka? Közrejátszhat ebben az, hogy a munkahelyén egy férfikollégája pár hete azt mondta neki, hogy szívesen megmarkolászná a "csöcsét" (így, ezekkel a szavakkal). Azóta nem akar semmit, ami a melleivel kapcsolatos. Az anyukája hívta magával vásárolni, hogy segítsen neki melltartót választani, erre ráüvöltött a saját anyjára, hogy már hallani sem bírja azt a szót, hogy "mell", menjen egyedül. Normális dolog ez?

2015. aug. 11. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez nevetségesen túl van reagálva. 100%, hogy történt valami más is, különben a barátnőd kettyós. Állítsa le magát, ne üvöltözzön, ne bőgjön, hanem beszélgessetek el normálisan. Ha nem hajlandó változtatni a viselkedésén, se elmondani, hogy miért ilyen, akkor vagy támogasd, vidd pszichológushoz, vagy ha nem olyan komoly a kapcsolat, akkor dobd, mert csak te is idegroncs leszel mellette.
2015. aug. 13. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Dobd ki.
2015. aug. 14. 00:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a kollégája óta van problémája a barátnődnek a melleivel,akkor érzésem szerint ott több mindennek kellett történnie ha ennyire megviselte.
2015. aug. 14. 18:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy nemcsak verbálisan bántalmazta őt az az állat, hanem lehet, hogy meg is tapogatta. Még belegondolni is szörnyű!!!!! Ezért is vagyok türelmes a barátnőmmel, hiszen ebben az esetben érthető a reakciója. Ilyen sokk mindenkit kiborítana. De nem akar beszélni erről a kínzó, borzalmas emlékről, nem is szabad felhozni előtte. Én magam a legszívesebben meglesném az utcán egyszer azt az undorító kollégáját és beverném a képét. De még neki állna feljebb és ő jelentene fel engem. Meg ő az igazgatóhelyettes, nem lehet elküldeni. Inkább ő árthat szegény barátnőmnek. Kifordult már teljesen magából ez a világ!
2015. aug. 14. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha történt valami, akkor feljelentést kell tennie! Az idő múlásával egyre nehezebb bármit is bizonyítani.

Azzal, hogy ennyire türelmes vagy, magadat szívatod. Az nem normális egy párkapcsolatban, hogy az egyiknek valami baja van és erre az a megoldás, hogy még szóba hozni se szabad, nem lehet neki segíteni, nem lehet együtt megoldani. Kérdezd már meg tőle, hogy tényleg ér annyit az a munkahely és az a beszólás, hogy lerombolja miatta a párkapcsolatát és eltaszítson magától mindenkit! Lehet, hogy most még úgy gondolod, hogy türelmes vagy vele, de mit fogsz csinálni amikor már egy 1, 2, 3... éve nincs szex, nem simogathatod meg a mellét, de már a fenekét se, mert akkor biztos te is csak egy "olyan" férfi vagy és te is csak "azt" akarod...

2015. aug. 15. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!