Hagyjam ott a füvön? Nagyon nem akarja hogy hozzáérjek.
Szegény kutyim már nagyon a végét járja (öreg) és tegnap óta rá se tud állni a hátsó lábaira. Valószínű hogy ki kell hívni a dokit hogy elaltassa :( De addig is be akartam hozni, mert kimászott a kutyaházból és most a földön fekszik. Fel akartam venni, de az első lábaival elkezdett kapálózni. Remeg, reszket szegény ha hozzáérek, olyan mintha meg se ismerne.
Inkább kint hagyjam nyugiban? :(
Hívd most az állatorvost. Vagy vegyétek fel és vigyétek Ti az orvoshoz. A kettő közül valamelyik.
:(
Ülj mellé és tedd az orrát a kezedbe, érezze az illatod... Hívd ki az orvost, ne vigyétek el sehova, maradjon a megszokott és biztonságot adó környezetében. Én sem szeretnék majd a családomtól és a biztonságot adó környezetemtől elmenni, szerintem a TÁRSUNK is megérdemli, ugyanezt...
Nagyon sajnálom, remélem nem fog hosszan szenvedni, békés lesz az elmenetele.
Légy erős, vigyázz rá, ahogy Ő is vigyázott Rád..
Igen, én is erre gondoltam tegnap mikor utoljára utánam "jött" (inkább botladozott :( ) hogy ő sem szenvedtetett minket akkor nekünk sem szabad.
Az ételt nem fogadja el, és itatni sem hagyja magát :( Kibírja addig amíg kijön a doki?
Már most összeszorul a szívem, mi lesz ha végleg el kell búcsúzni :(
Szia!
Nagyon sajnálom, ami most veled történik. Az én Drágám nem várta meg, amíg kiér az orvos, a karomban ment el. És ez így volt jó. Ennek már két éve, de azóta is hálás vagyok a sorsnak, hogy mellette lehettem az utolsó óráiban, ahogy ő is velem volt előtte mindig, 15 éven keresztül. Erőt és kitartást kívánok neked, szeretgesd meg még utoljára, érezze, hogy mellette vagy a legnehezebb percekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!