Hagyjam ott a füvön? Nagyon nem akarja hogy hozzáérjek.
Szegény kutyim már nagyon a végét járja (öreg) és tegnap óta rá se tud állni a hátsó lábaira. Valószínű hogy ki kell hívni a dokit hogy elaltassa :( De addig is be akartam hozni, mert kimászott a kutyaházból és most a földön fekszik. Fel akartam venni, de az első lábaival elkezdett kapálózni. Remeg, reszket szegény ha hozzáérek, olyan mintha meg se ismerne.
Inkább kint hagyjam nyugiban? :(
Köszönöm szépen hogy írtatok, bocsánat de a kutyával voltam napközben. Volt kint az állatorvos, megállapította hogy lebénult (mondjuk ezt láttam :( ) és kapott egy injekciót, valami szteroid volt benne. Azt mondta hogy ha ettől nem lesz jobban akkor hétfőn elaltatja :(((
Össze van törve a szívem, de valahogy úgy érzem hogy ha végleg nem tudunk már rajta segíteni akkor lehet hogy jobb lett volna a ma... Mert szegénykém kétségbeesetten kapálózott mert nem bírt mozogni csípőtől lefelé :(
Átalakítottam egy üveget cumisüveggé, hogy tudjon inni :( Kivagyunk :'(
Szia!
Én írtam Neked, hogy az én kisöregem a kezemben ment el, de azt nem írtam, hogy az már nagyon a végső stádium volt. Két évvel előtte ő is "lebénult" a hátsó lábaira, de a szteroidoktól újra megfiatalodott és két évig még úgy élt, mint egy kölyök :) Szóval még ne temessétek, mert ha a fájdalmát lehet még csillapítani, és még veletek akar maradni, akkor még lehet, hogy veletek lesz egy jó ideig :)
Szia!
Köszönöm hogy írtál :) Mi még nem is akarnánk, mert nagyon szeretjük és családtag, de a doki elég komor képet festett le nekünk. Meg hát láttuk is: a fogót amivel rászorított a lábára meg se érezte :(
Nagyon szenved szegénykém attól hogy nem tud felállni, kétségbeesetten kapálózik az elsőkkel :(
Valaki kérdezte hogy csak ez a problémája van-e: nem, bár egész életében egészséges volt, de időskorára összeszedett egy jó kis vesebetegséget (konkrétan többször le akart már állni), süketséget, időskori daganatot és egyéb finomságokat. De csak ez a bénulás tudta levenni a lábáról végig vidám kölyökkutyaként élt :(
Nem tudom hogy milyen lesz nélküle :( De szenvedtetni nem akarom már :(
Őszintén átérzem a helyzetedet :(
Tudom, hogy mennyire szereted, és mennyire fog hiányozni, és nincs is annál szörnyűbb, mint eltattatni Őt, de ha már szenved, jobb elengedni, hagy menjen el békében, a szerettei körében. Hidd el, veled marad mindig, és neki is könnyebb lesz már <3 Engem is csak az vígasztalt, hogy már nem szenved és egy sokkal jobb helyen van <3
Jujj, sajnálom nagyon :(
De vigasztaljon, hogy nagyon szép kort ért meg veletek, és már sokkal jobb, békésebb helyen van. A szívetekben veletek lesz mindig <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!