Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elmennék egy hétre vagy még...

Elmennék egy hétre vagy még többre, hogy hagyjam itt velük?

Figyelt kérdés
A kutyám hónapos múlt. Én vagyok az a családból, aki minden reggel korán és este is elviszem sétálni (szép laza pórázon), képzem stb. Az ittmaradó családtagok viszont nem akarnak reggel fölkelni, este pedig csak csapatostul vinnék el sétálni. Ezzel az a baj, hogy ha nem egyedül viszem hanem velük, tehát csapatban van, egyelőre túl izgatott és húz, nekik pedig nincs türelmük ezt kezelni. A kérdés az, hogy mit fogok találni, ha visszajövök? Fog emlékezni arra, amit tanítottam neki?

2013. aug. 14. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ, hogy mennyi idős (azt pont kihagytad, hogy hány hónapos). De ha nagyon kicsi, akkor valószínűleg vissza fog esni. Én a helyedben biztos nem hagynám otthon így, mert ha reggel nem kelnek fel hozzá, nem biztos, hogy ki fogja bírni, és így a szobatisztaságban is lehet visszaesés. Keress inkább egy jó kutyapanziót.
2013. aug. 14. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz hogy szóltál, 5 hónapos, és kinti kutya, tehát szobatisztasággal nincs probléma.
2013. aug. 14. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Semmi baja nem lesz,akkor sem,ha éppen nem viszik ki sétálni minden nap.Ha pedig eddig nem sikerült a pórázfegyelmet megtanítani ingergazdagabb környezetben,lehet nem jó a módszered vagy a kivitelezésed.
2013. aug. 14. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Mellettem szépen jön szinte mindig, de a családtagok folyamatos izgatottságforrást jelentenek számára. Ezt a problémát még nem sikerült megoldanom.
2013. aug. 14. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Veled pont ott fogja folytatni, ahol abbahagytátok. Max eleinte próbálkozni fog nem megcsinálni a tanultakat. Végül is még igen fiatal a kutyád. Bőven a tanulási szakaszban van.
2013. aug. 14. 22:22
 6/7 Szilvi & Argos ***** válasza:

Szerintem nyugodtan otthon hagyhatod.

Valószínűleg hiányolni fogja a foglalkozást, a család fejére fog nőni, talán kicsit rágcsál is a kertben ezt-azt :)

Legalább rájön a család, hogy igenis nevelni kell és ebben nekik is szerepet kell vállalni :)

Hazaérkezéskor tuti kicsit rakoncátlan lesz, de pár nap alatt simán helyreállítod a dolgokat a fejecskéjében :D

Milyen módszert használsz, hogy még csak egyedül megy laza pórázon?

2013. aug. 15. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezerféle módszert. :D Leginkább a megfordulós jött be, meg hogy toppantok vagy rámorgok ha kielőz. De ha a családdal megyünk, olyankor túlfűtött és képtelen figyelni.
2013. aug. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!