Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy együttlét alatt többször is úgy megyek el, hogy közben spriccelek?
Mikor együtt vagyok barátommal, akkor már az ujjazásnál spriccelek, de ekkor nincs orgazmusom. Viszont behatolásnál spriccelek is és orgazmusom is van.
Ha magamnak csinálom akkor meg nem spriccelek soha.
Ez normális?
Kérdező 7es vagyok ,nőként válaszoltam. Egy pasival jött ez nekem össze, nekem a spriccelés az orgazmust,erős kéjérzetet
jelent(ett). Azért múltidő mert vége lett vele.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi férfi örül, ha a nője ágyba vizel.
A nőnek meg fel se tűnik, hogy bepisil? Azt hiszi ez valami más, ezért engedi nyugodtan?
Anatómia? Biológia? Már nem oktatják?
Tényleg nem bántásból, de aki szerint ez a spriccelés nem pisi, elvégezne egy IQ tesztet?
mensa.hu oldalon a próbateszt
Kb 10 perc. Nem tudom elhinni, hogy átlag mondjuk 100 IQ ponttal ilyet valaki komolyan gondol.
Létezik egyfajta női nedv ami szex közben vagy orgazmuskor termelődik. De az nem pisi és kevesebb sokkal egy adag férfi spermánál. Általában fehéres színű. Nem mindenkinél észrevehető. Ezt az alapinformációt felhasználva egy mítoszt találnak ki és húzzák rá a vizelésre??? Tanult mondjuk étettségizett emberek?
Borzasztó. És aki leírja hogy ez bizony csak pisi, lepontozzák, mert attól igazuk lesz. Még véletlenül sem tévedhetnek, mert ők sokan állítják akkor igazuk van és a biológia téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!