Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha egy együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy együttlét alatt többször is úgy megyek el, hogy közben spriccelek?

Figyelt kérdés

Mikor együtt vagyok barátommal, akkor már az ujjazásnál spriccelek, de ekkor nincs orgazmusom. Viszont behatolásnál spriccelek is és orgazmusom is van.

Ha magamnak csinálom akkor meg nem spriccelek soha.

Ez normális?

2023. okt. 30. 20:22
1 2 3 4
 11/34 Viola811 ***** válasza:
80%
Teljesen normális. Én is van, hogy ujjazásnál orgazmus nélkül spriccelek. Az okostojás pasikat meg szard le, nyilván ők jobban értenek a nők testéhez.
2023. okt. 30. 21:40
 12/34 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező 7es vagyok ,nőként válaszoltam. Egy pasival jött ez nekem össze, nekem a spriccelés az orgazmust,erős kéjérzetet

jelent(ett). Azért múltidő mert vége lett vele.

2023. okt. 30. 21:40
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
Mióta szeretnék egy olyan lánnyal együtt lenni aki tud spriccelni.....
2023. okt. 30. 22:04
 14/34 anonim ***** válasza:
33%
Az lenne a normális, ha velem szexelnél, úgy spriccelnél. 53F
2023. okt. 30. 23:08
 15/34 anonim ***** válasza:
92%
Irigylem a barátodat. Mindig ilyen gondjaid legyenek.
2023. okt. 31. 05:46
 16/34 anonim ***** válasza:
23%
#5 vagyok, 32 éves nő. Majd 50 évesen Tenalady-vel a segged alatt, vagy ne adj' isten szülés után, ha ront a helyzeten, átgondolod. Nekem aztán mindegy.
2023. okt. 31. 05:59
 17/34 anonim ***** válasza:
37%
Azért spriccelsz, mert a G pontodat ingerli az ujja vagy a farka. Nem feltétlen jár együtt orgazmussal, nekem sosincs orgazmusom és ha a G pontomat ingerlik, brutális mennyiség tud spriccelni. És nem onnan jön, ahonnan a pisi és az állaga se olyan. De hagy irigykedjen csak az 5-ös, hogy ilyen béna pasija volt eddig, aki sose ingerelte a G pontját.
2023. okt. 31. 11:57
 18/34 anonim ***** válasza:
25%
😃 Rendben, akkor irigykedem. Amúgy mi termeli és hol tárolja azt a "brutális mennyiséget"? A semmi?
2023. okt. 31. 12:41
 19/34 anonim ***** válasza:
29%

Nem gondoltam volna, hogy ennyi férfi örül, ha a nője ágyba vizel.

A nőnek meg fel se tűnik, hogy bepisil? Azt hiszi ez valami más, ezért engedi nyugodtan?

Anatómia? Biológia? Már nem oktatják?

Tényleg nem bántásból, de aki szerint ez a spriccelés nem pisi, elvégezne egy IQ tesztet?

mensa.hu oldalon a próbateszt

Kb 10 perc. Nem tudom elhinni, hogy átlag mondjuk 100 IQ ponttal ilyet valaki komolyan gondol.

Létezik egyfajta női nedv ami szex közben vagy orgazmuskor termelődik. De az nem pisi és kevesebb sokkal egy adag férfi spermánál. Általában fehéres színű. Nem mindenkinél észrevehető. Ezt az alapinformációt felhasználva egy mítoszt találnak ki és húzzák rá a vizelésre??? Tanult mondjuk étettségizett emberek?

Borzasztó. És aki leírja hogy ez bizony csak pisi, lepontozzák, mert attól igazuk lesz. Még véletlenül sem tévedhetnek, mert ők sokan állítják akkor igazuk van és a biológia téved.

2023. okt. 31. 19:21
 20/34 anonim ***** válasza:
65%
19. Leülhetsz kisfiam! Nem készültél eleget, 1-s a feleleted!
2023. nov. 1. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!