Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég veszítettem el a szüzességem a 3. Együttlétem után észre vettem hogy pisilés után a wc papíron van egy nagyon kevés vér ez normális?
Lehetséges hogy még csak most vette el a szüzességem ? Az előző együttlétek után nem volt semmi
20/L
Nem "szakad át" mindig azonnal, akár több alkalom is lehet mire teljesen berepedezik. Bár ha fáj, az nem a szűzhártya miatt van, hanem ha nem vagy elég nedves.
Az én páromnak átlagosnál nagyobb van, így az első fél perc mindig fájdalmas, mert a hüvelybemenet egy izomzat, aminek tágulnia kell kicsit és alkalmazkodni, ez nem fog megváltozni kettőnk kapcsolatában, és az sem, hogy bizonyos pózokban a ciklus második felében rövidebb a hüvelyem és bizony neki szokott ütközni a méhszájamnak. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas, de ki lehet bírni, vérzésem nincs tőle.
Nem véreztem annak idején a fájdalom ellenére, ami 4 alkalommal rémes volt, sajnos. A tamponhasználat miatt szerintem már túl voltam ezen a tágulás-repedési fázison jóval az első szex előtt, akkoriban nagyon szűk voltam és bizony fájdalmas volt a tampont is használni eleinte.
Ugyanakkor ne csüggedj, idővel minden rendben lesz és barmilyen furcsa, kellemetlen anomália előfordulhat a legjobb fej partner mellett is. :)
Csak akkor van probléma, ha ez az állapot nem múlik el néhány napon belül, akkor viszont érdemes felkeresni a nőgyógyászodat.
Vannak olyan lányok akiknek csak a sokadik alkalom után szakad át teljesen A szűzhártya lyuk és egyénfüggő hogy egyáltalán véreznek e utána És ha véreznek is mennyi ideig tart.
És az is előfordulhat hogy a behatolás során valami sérülést okozott a partnered.
Ezt csak nőgyógyász szakorvos tudnál megállapítani, de erre csak akkor lesz szükséged, ha ez a vérzés továbbra is fennáll, illetve valamilyen fájdalmat érzel az együttlétek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!