Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok, Teljesen elhanyagol a feleségem szexuális téren.. Beszéltem már vele és arra kért, Hogy értsem meg de ő már nem igényli a szexet.. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nekem hiányzik a szex…
Tényleg maszturbáljak ez a lehetőségem?
2023. okt. 25. 13:33
71/71 anonim válasza:
27 évesen már a második élettársi kapcsolatomban vagyok, és az első szerelmemet úgy hagytam ott, hogy a mai napig szeretem, de mivel a szexuális életünk a kezdeti tökéletestől az elégtelenig zuhant le, így közöltem vele, hogy inkább nyalogatom egy ideig a sebeimet, hogy szerelmesen kell elhagynom, de nekem egy kapcsolatba egy igazi nő kell érzelmekkel és szexszel.
Ha ebből valamelyik is hiányzik, akkor fölösleges időzni egy olyan ember mellett, aki csak az éveket és az ember kedvét veszi el az élettől. Akkor már sokkal jobb mielőbb továbbállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!