Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok, Teljesen elhanyagol a feleségem szexuális téren.. Beszéltem már vele és arra kért, Hogy értsem meg de ő már nem igényli a szexet.. Mit tanácsoltok?
Nekem hiányzik a szex…
Tényleg maszturbáljak ez a lehetőségem?
Sajnos nálunk is ez a helyzet.
Szeretjük egymást, de a feleségem egyszerűen nem igényli a szexet hiába mondom neki hogy szeretném.
Pedig én vágynék rá..
már komolyan elgondolkoztam a maszturbáláson, pedig házasság alatt még egyszer sem tettem!
Mivel ráerőltetni végképp nem szeretném.
47F
30#
2 éve volt utoljára szex
Szia kérdező.
Én is ugyanilyen házasságban élek és velem is pont azt közölte velem a feleségem, amit veled is.
Rohadtúl pocsék érzés, hogy szexuálisan teljesen lemondott rólam a párom.
Mindent megpróbáltam, de semmi esély arra, hogy újra égjen a láng.
Holott még nem vagyunk idősek, hogy ne működjön a szex.
Fel kellene vetni a nyitott házasság kérdését, ha esetleg szexuális játékszerekkel sem lehet felkelteni az érdeklődését a szex iránt.
Ha szeretitek egymást, akkor ez az egyetlen egy opció létezik, ha viszont maga a házasság is rossz, akkor el is lehet válni vagy akár szeretőt is lehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!