Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok, Teljesen elhanyagol a feleségem szexuális téren.. Beszéltem már vele és arra kért, Hogy értsem meg de ő már nem igényli a szexet.. Mit tanácsoltok?
Nekem hiányzik a szex…
Tényleg maszturbáljak ez a lehetőségem?
17. És a kapcsolat elején is ilyen volt? Nem kívánta soha a szexet?
Nem tudom, de ezen az oldalon csak a nők lesznek frigidek,ez olyan furcsa..
#3 úgyanezt mondom én is neki,de semmi! Nehéz,nagyon is!
45N
22#
Neked a férjed nem kívánja?
20#
Köszönöm a tippeket…
Rám írsz privátba?
Lenne egy pár kérdésem
Te hogy éled meg stb…
Ez nagyon nehéz lehet! Tényleg fontos szerintem átgondolni, hogy a szexen kívül rendben van-e a kapcsolatotok, együtt akartok-e lenni stb. Ha szeretnétek, hogy működjön, akkor viszont dolgozni kell rajta. És ha ez nem megy egyedül, érdemes lehet akár párterápiára menni.
Próbáljátok nyíltan, őszintén beszélni erről egymással. Ha viszont ő nem érti meg, hogy Neked ezzel mi gondod, az nem a Te hibád, hogy kívánod a szexet, neki is kell alkalmazkodni, és Neked is...
Mikor volt utoljara szex es ez kb milyen gyakori?
Mert volt olyan itt a gyakorik aki a heti 3-4 szexet ugy adta elo, mintha honapok ota nem dugtak volna az asszonnyal... Es szeretot keres 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!