Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok, Teljesen elhanyagol a feleségem szexuális téren.. Beszéltem már vele és arra kért, Hogy értsem meg de ő már nem igényli a szexet.. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nekem hiányzik a szex…
Tényleg maszturbáljak ez a lehetőségem?
2023. okt. 25. 13:33
61/71 anonim válasza:
59: tobb lehetoseget (nyilt hazassag, valas) is irtam, csak leszarjatok azokat...
62/71 anonim válasza:
Ha arra eleg bator vagy, hogy csalj, akkor attol miert feltek, hogy felhozzatok a nyilt hazassagot?
63/71 anonim válasza:
#61. Teljesen igazad van! Ez a legtisztább és legbecsületesebb ez igaz. A párommal beszéltünk erről. Ő azt mondta ,hogy ha szexet akarok akkor ő elköltözik tőlem (nincs közös vagyonunk, nincs gyerek , nem vagyunk házasok.) Nekem meg egyszerűen nem volt szívem azt mondani mivel szeretem a párom, hogy oké akkor csomagold a cuccod és holnaptól indul a szexbuli. olyan is volt, hogy eléggé kiéleződött a helyzet és ő mondta, hogy költözik. (De aztán kiderült, hogy ez csak blöff volt.) Tiszta fejjel gondolva túl erős így az érzelmi és anyagi biztonsága ezt nyilván nem akarja könnyen feladni. /Itt már egy több mint 5 éves szexmentes időtávról beszéltünk./ Nekem 4 lehetőségem lett volna úgy, hogy nem kerestem senkit de nem éltem vele. Nekem nem stílusom a bujkálás, hazudozás, hotelszobákban kefélés./ A legális szerető, nyitott kapcsolat a páromnak OFF. Ezt megértem mert női részről ezek kockázatos dolgok. Figyelj itt olyan dolgokat kap meg a férfi amit otthon nem. Én is vele szeretnék megöregedni ,nagyon jó vele, tökéletesen élünk. Viszont boldog életnek ezt nem nevezném. Gyakorlatilag ott van a párod aki testileg-lelkileg tetszik, összeszoktatok, együtt sétáltok, közös programjaitok vannak, jól érzitek magatokat egymás társaságában de hozzáérni tabu. Én már azt sem tudom például, hogy hogyan néz ki a párom meztelen. Ez normális élet így? Ötven évesek vagyunk és nem nyolcvannyolc és 45 éves korom óta tart ez az állapot. Még így is baromi nehéz dolog ez.
64/71 anonim válasza:
Kenyes ugy, de ugyanugy elhagy, ha kiderul a csalas, vagyis ezt mondta. Vagy te leszel szerelmes es te hagyod el, annyi hogy nektek konnyebb, mert nincs gyerek, se kozos vagyon, se semmi. Csak a megszokas. Szoval amit irtam az 53-as valaszomba ugyanugy igaz ratok is. Bar tenyleg nem tudom, hogy gondolja a baratnod, hogy semmit se enged,szerintem nem is vagytok szerelmesek csak feltek egyedul maradni ennyi evesen. Talan a prostizasba bele menne, hisz ott jössz es mesz, meg csok sincs
65/71 anonim válasza:
Pluszba meg: oralisan, kezzel lerendezhetne teged, meg ha nem is kivanja a szexet, azert ennyi lehetne benne.
66/71 anonim válasza:
#65 Ha ez havonta vagy kéthavonta megtörténne akkor boldog ember lennék. Ő erre azt mondta , hogy neki ebben semmi jó nincs ezért nem tesz ilyet.
Fordítva én sem tehetem meg. Semmit a szemnek és semmit a kéznek. Még meztelen sem láthatom. Ennyit sem engedett. Bezárt ajtóknál öltözik.
Ennek ellenére ő azt mondja, hogy nagyon szeret. Szóval ilyen már több mint 5 éve az én "szerelmes" párkapcsolatom.
És ez nem egy rossz vicc hanem halálosan komoly.
67/71 anonim válasza:
De miert valtozott igy meg, hogy konkretan meztelenul se lathatod?
68/71 anonim válasza:
#67 Ez az én "védelmem" érdekében történik. Nem akar ingereknek kitenni. Én mondtam, hogy csak maga a látvány mekkora örömet okozna nekem de mereven elutasította.
69/71 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe Lévő nő vagyok
Írtam üzenetet….
49N
70/71 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok nőként, bár sokkal fiatalabb.
Szomorú hogy mindent mrgkao a párunk és még sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!