Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok, Teljesen elhanyagol a feleségem szexuális téren.. Beszéltem már vele és arra kért, Hogy értsem meg de ő már nem igényli a szexet.. Mit tanácsoltok?
Nekem hiányzik a szex…
Tényleg maszturbáljak ez a lehetőségem?
#10:
Én több olyan nővel beszélgettem ahol ő nem kapott semmit, de a párja elvárta, hogy leszopja.
Mennyivel jobb lenne igazad van :D
10 ismerek, nem is egyet
De ez a te szempontból lényegtelen
Semmi kérdésünkre nem válaszolsz, úgy érzem csak sajnáltatni akarod magad.
14
Mire vagy kiváncsi?
Beszélgessetek nyíltan a dologról egy nyugis estén, egy pohár borral. Mondd el neki te mire vágysz, és kössetek kompromisszumot félúton.
Esetleg swinger, nyitott kapcsolat?
Amúgy a feleséged nem a változókori hormonproblémákkal küzd?
16#
Nem tudom mivel küzd…
De szerinte aki maszturbál az ciki…
Még meztelen se szeret lenni..
Amíg volt szex inkább addig volt míg a gyerekek meg nem születtek…
Utána át ment anya üzemmódba és Mint nő megszűnt létezni…
Én vagyok aki a boros beszélgetést ajánlotta.
Nem tudod, hogy klimaxol-e a feleséged?:) azért ezt sztem társakat tudnod kellene. Annak vannak libidòcsökkenés, hüvelyszárazság, hangulatingadozás tünetei. Ha ez az, akkor nődoki írhat fel rá gyógyszert ami megkönnyítő az "átállás" időszakát.
Vannak neki játékszerei? Pl Satisfyer léghullámos csiklòizgatòt vegyél neki. Garantált gyönyör, tudod az evés közben jön meg az étvágy.:)
Pasiknak is csinál a Satisfyer játékokat, tojást, közösen használható rezgős kütyüket. És ha beszereznél néha 1-1 ilyet? Aztán megállapodás, hogy az első orgazmusig nincs behatolás. Aztán egymást nézve használni őket saját magatoknak, ha elélvez, máris kiiktatva a hüvelyszárazság.;)
Vagy elmehetnétek swingerbe, első körben csak "nézelődni", aztán esetleg becsatlakozni következőleg. Együtt nem nézték néha xxx filmeket? Engem kimondottan izgat, ha a párom elmondja ö mire szokott masztizni, aztán én is elmondom és keresünk vmit ami mindkettőnknek tetszik. Amúgy csiklò orgazmusa szokott lenni? Nálam pl ùgy működik h anélkül nincs hüvelyi orgazmusom. Lehet hüvelyben nem élvezi? (Szülések, klimax, stb miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!