Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik olyan pasival feküdtök le akinek van barátnője vagy felesége az nem zavar titeket ? És milyen körülmények között történt ilyen veletek ?
Engem csak a kapcsolatban levő pasik izgatnak. Vagyis az hogy el tudom csábítani a feleségétől, barátnőjétől.
Ha már megkaptam akkor már nem nagyon érdekel.
Ha egy pasira azt mondják hogy hű a párjához azonnal beindulok.
Nem zavar.
Nem akarom én elvenni az asszonyától, csak egy kicsit használni akarom.
És legtöbbször meg is kapom.
4
Én is így vagyok vele, csak szxre kell míg meg nem unom.
Biztos zavarja őket ha lefekszenek vele.
Különben meg miért zavarná? Engem sem zavart soha amikor más feleségét, nőjét raktam meg. Én nem tartozom egy nő pasijának, férjének semmivel, nekem miért lenne ez miatt lelkifurdalásom? Ha a nőjének nincs nekem aztán nincs miért legyen.
Nem
Szeretői viszony volt. Tudtam, hogy miért kell neki más is az élettársa mellett, ismertem őket közelről. Csak szex volt. Sosem akartam szétszakítani őket, nem is tettem. Le sem buktunk. Ki sem tálaltam soha. Semmi érzelem, csak testiség. Amikor lett komoly kapcsolatom kiszálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!