Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns férfiak, mit engedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns férfiak, mit engedtek meg maximum a nőnek?

Figyelt kérdés
Ha néha hagyjátok, hogy ő irányítson, akkor mit engedtek neki, mit csinálhat? Vagy ilyen sosem fordul elő?
2023. okt. 17. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Domináns pasi nem adja át az irányítást egy Sub nőnek
2023. okt. 17. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Már miért hagynám, hogy ő irányítson?
2023. okt. 17. 21:06
 3/9 anonim válasza:
21%
Főzhet. Kell ennél több?
2023. okt. 17. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Hogy kicsit benyálazza a pin@ját mielőtt bedugom.
2023. okt. 17. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem fordul elő, csak a switcheknél. Ettől még a szubmisszív félnek is van saját akarata, nem a majortett bábud!
2023. okt. 17. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Amikor lovaglóban dugom úgy, hogy a fenekét a két kezemmel húzom rá magamra minden lökésnél, és egyre hangosabban nyög, néha hirtelen abba szoktam hagyni, és nem utasítom, hogy folytassa, csak hagyom, hogy a felizgultságtól ösztönösen lovagoljon rajtam, nem csinálok semmit, legfeljebb néha rácsapok egy nagyot a fenekére.

Aztán ha nagyon elengedte magát, és hallom a hangjából, hogy mindjárt elélvez, akkor a csípőjénél fogva megállítom, néhány másodpercig kínzom azzal, hogy nem folytatom, miközben pár lökésre van az orgazmustól (a kezét sem engedem, hogy a csiklójához nyúljon vele), aztán a semmiből elkezdem teljes erőből dugni, az egyik kezemmel a mellkasomhoz szorítom a fejét, a másikkal a seggét csapkodom vagy a fenekét ujjazom (attól függ, mit szeret az adott lány).

De ezek csak ilyen játékos dolgok, az, hogy átadom az irányítást, ezen belül van. Ha kikötözöm a meztelen lányt, bekötöm a szemét, és izgatom, mikor már a combja közepéig nedves, az ajkához érintett farkamat azonnal szopni akarja. Először nem engedem, aztán csak az ujjaimat szopja, utána pedig (sok "odarakom, félig bekapja, aztán elhúzom" után) hagyom, hogy egy fél percig olyan hevesen szophasson, ahogy jólesik neki. Aztán, ha szereti, megszopatom, ahogy nekem jólesik.

Szóval ez a játék része, és kell bele ilyen, nekem unalmas, ha annyiról szól, hogy "az van, amit én akarok, és kész". Az max 1-2 alkalommal izgi.

2023. okt. 17. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem kap erre lehetőséget. Kap lehetőséget, hogy maga tegye a dolgát, de a megszabott keretek között, de addigra megneveltem, hogy tudja, mit hogyan kell tennie.

Most keresek szub lányt. ;)

45/F

2023. okt. 17. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én bármit megtennék subként, de én brat vagyok, a büntire hajtok. Persze nem mindig.

27/N

2023. okt. 17. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm szépen a választ! :)
2023. okt. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!